Türk dizilerinde 2014 yılından beri boy göstermeye devam eden ve ilgiyle takip edilen güzel oyuncu Cemre Baysel Baht Oyunu dizisiyle de ilgi odağı. Güzel oyuncu hakkındaki bilgiler Google ve çeşitli arama motorlarında merakla araştırılıyor. Vatandaşlar Cemre Baysel’in kim olduğunu, yaşı, boyu, nereli olduğu gibi soruları merak ediyor. Güzel oyuncunun biyografik bilgileri trend oldu. Peki Cemre Baysel yaş, kaç yaşında? Baht Oyunu Ada Tözün Akcan (Cemre Baysel) kimdir, boyu kaç, nereli? Detaylar haberimizde…

CEMRE BAYSEL YAŞ, KAÇ YAŞINDA? BAHT OYUNU ADA TÖZÜN AKCAN (CEMRE BAYSEL) KİMDİR, BOYU KAÇ, NERELİ?

Cemre Baysel 5 Şubat 1999 yılında İzmir’de doğdu. Ege Üniversitesi’nde sanat eğitimi alan güzel oyuncu ilk defa 2014 yılında TRT 1 ekranlarındaki Yeşil Deniz dizisiyle tanındı. Kariyer basamaklarının tek tek çıkmayı başaran Baysel sırasıyla; İsimsizler, Payitaht Abdülhamid, Elimi Bırakma, Ramo ve Sol Yanım dizilerinde rol aldı. Son olarak Baht Oyunu dizisiyle tanınan güzel oyuncu, Sol Yanım ve Baht Oyunu dizilerinde başrol oynamıştır.

İzmirli olan güzel oyuncu 1,66 metre boyunda 53 kilodur.

BAHT OYUNU ADA TÖZÜN AKCAN (CEMRE BAYSEL) KİMDİR?

Ada, Bursalı bir ailenin kızı. Babasını henüz birkaç aylıkken, annesini ise 12 yaşlarındayken kaybetmiş. İki teyzesi ve eniştesiyle büyümüş. Küçük bir kasabada ve büyük bir ailede büyümesinden dolayı sosyal bağları çok kuvvetli. Herkesle çok kolay iletişim kurar ve bundan zevk alır. Çok girişken ve eğlencelidir. Genelde heyecanlı ve hızlı hızlı konuşur. Gözlem yeteneği güçlüdür. Hikayelere olan ilgisi ve yazma arzusu bu gözlem yeteneğinden beslenir. 

Editör: TE Bilisim