Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinden Aman Reis Duymasın filmi TV'de ilk kez bu akşam ATV'de ekrana gelecek. Aman Reis Duymasın hikayesi ve oyuncu kadrosu ise araştırılmaya başlandı. Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinin başlarından geçen akla hayale gelmedik olaylar şeklinde özetlenebilecek Aman Reis Duymasın konusu nedir? Aman Reis Duymasın filmi oyuncuları kimler? Detaylar yazımızda.

Aman Reis Duymasın konusu nedir?

Aman Reis Duymasın filminde, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden yeraltı dünyasının en ünlü isimleri, eşleriyle sessiz bir yaz tatiline çıkmaya karar verirler. Deniz otobüsünden iner inmez beklenmedik olaylarla karşılaşır, fakat inatla tatillerine devam ederler. Yönettikleri büyük dünyaların tam zıddı olan küçük bir tatil kasabasında başlarına gelmeyen kalmaz. Maceranın sonunda kendilerini kodeste bulurlar. Bu büyük mafyaların ve eşlerinin en büyük korkusu, skandalları büyük reis Hızır Çakırbeyli'nin duymasıdır.

Aman Reis Duymasın filmi oyuncuları kimler?

Ozan Akbaba

Mustafa Üstündağ

Emir Benderlioğlu

Hakan Karsak

Savaş Özdemir

Filmin yönetmenliğini, Onur Tan üstlendi.

13 Aralık 2019 Cuma vizyona giren komedi dalındaki 100 dakikalık Aman Reis Duymasın filminin senaryosunu ise Bahadır Özdener kaleme aldı.

Editör: TE Bilisim