Her hafta Perşembe günü yeni bölümü yayımlanan İçimizden Biri dizisi yeni bölümüyle merak konusu oldu. Oyuncu kadrosu dinamizmi senaryosu ve konusu ile dikkat çekmeyi başaran İçimizden Biri dizisi sosyal medya ve internet ortamında da trend olmayı başardı. Yeni bölümle de ilgi odağı olan dizide oyuncu kadrosu, konusu ve nerede çekildiği gibi detaylar merakla araştırılmaya başlandı. Peki, İçimizden Biri oyuncuları kim, oyuncu kadrosu ne? İçimizden Biri dizisi konusu ne? İçimizden Biri dizisi nerede çekiliyor? bütün yanıtlar ve daha fazlası haberimizde…

İÇİMİZDEN BİRİ OYUNCULARI KİM, OYUNCU KADROSU NE? İÇİMİZDEN BİRİ DİZİSİ KONUSU NE? İÇİMİZDEN BİRİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İçimizden Biri oyuncuları kim sorusunun yanıtı şöyle:

Özge Yağız (Havva Aladağ)
Bora Akkaş (Adam Willson)
Mustafa Avkıran (Hünkar Aladağ)
Derya Alabora (Eva Willson)
Renan Bilek (William Willson)
Asuman Dabak (Büklüm Tatlılı)
Benian Dönmez (Adile Aladağ)
Burak Satıbol (Gürbüz Gürler)

İÇİMİZDEN BİRİ DİZİSİNİN KONUSU NE?

İçimizden Biri dizisinde İrlandalı Hristiyan bir ailenin oğlu olan Adam ile Müslüman ve Türk bir ailenin kızı Havva'nın sıra dışı sevdası anlatılıyor.

İÇİMİZDEN BİRİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizinin çekimleri Ege’nin Muğla ilinde başladı. Marmaris ilçesinde çekilen İçimizden Biri dizisinde yayınlanan muhteşem doğa ve dış mekanlar izleyiciler tarafından oldukça beğenildi.

Editör: TE Bilisim