Ekranların sevilen ve beğenilen dizisi Yalancı yeni bölümüyle ekranlarda yerini aldı. Yeni bölümüyle adından söz ettiren dizide en çok Gizem Soysaldı merak edildi. Kullanıcılar güzel oyuncu Gizem Soysaldı hakkındaki bilgileri araştırıyor. Bu kapsamda oyuncu Google ve arama motorlarında trend  oldu. Peki, Yalancı dizisi Gizem Soysaldı kimdir? Gizem Soysaldı nereli, kaç yaşında, boyu kaç, kaç kilo, oynadığı diziler hangileri? Detaylar haberimizde…

YALANCI DİZİSİ GİZEM SOYSALDI KİMDİR? GİZEM SOYSALDI NERELİ, KAÇ YAŞINDA, BOYU KAÇ, KAÇ KİLO, OYNADIĞI DİZİLER HANGİLERİ?

4 Şubat 1984 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Gizem Soysaldı, 37 yaşındadır.

Güzel oyuncu Gizem Soysaldı İzmirlidir. 

Oyuncu 1,64 metre boyunda ve 50 kilodur. 

Küçük yaşlardan beri oyunculuğa ilgi duyan Gizem Soysaldı eğitim hayatından sonra oyunculuk kariyerine Sensiz Yaşayamam dizisiyle başlamıştır. Gizem Soysaldı Seksenler ve Arka Sokaklar isimli dizilerde aldığı roller ile tanınmıştır.

Lise eğitiminden sonra Ankara Üniversitesi’nde uluslararası ilişkiler eğitimi alan Gizem Soysaldı, 2006 yılında mezun olmuştur. Ünlü oyuncu Halit Ergenç ile tanışıp evlenmesiyle tanınmaya başlayan Gizem Soysaldı, evlendikten yaklaşık bir buçuk sene sonra Halit Ergenç ile yollarını ayırdı. Bu süre içerisinde bebeğini aldırdıktan sonra psikolojik destek gören Gizem Soysaldı, oyunculuk eğitimi aldı ve kamera karşısına geçti. Sunuculuk, dizi ve film oyunculuğu gibi işlerde yer alan Gizem Soysaldı, pek çok başarılı yapımda bulundu.

2010’da Sensiz Yaşayamam isimli diziyle kariyerinin başlangıcını yaptı. Dizi, yıllarca bir yalanla ailesinin kandıran bir adamın, en sonunda maskesinin düşmesini ve ailesini yıkımın eşiğine getirmesini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Özgür Çevik, Burcu Binici, Emre Kınay, Gülçin Santırcıoğlu, Mustafa Alabora ve Suna Selen isimleri bulunuyordu. 2012’de ise İstanbul Ben Geliyorum isimli filmde rol aldı. Daha sonra ise F Tipi isimli filmde Çiğdem karakterini canlandırdı. Film, hapishanelerdeki yaşam koşullarını ve mahkumların yaşadıkları işkenceleri anlatıyor. 8 yönetmeninin olduğu filmde, Bülent Emrah Parlak, Civan Canova, Erkan Can, Ezel Akay, Fırat Tanış ve Gizem Soysaldı gibi oyuncular yer aldı. Film, pek çok ödülün de sahibi oldu.

Editör: TE Bilisim