Ekranların ilgi toplayan ve beğenilen dizisi Kardeşlerim, yeni bölümünde oyuncu kadrosuyla ilgi odağı oldu. Sevilen dizideki oyuncular da bir o kadar merak ediliyor. Bu kapsamda Cemile karakterinin ablası Yeliz trend oldu. Diziseverler Yeliz karakteri hakkındaki bilgileri merak ederek araştırmaya başladı. Bu kapsamda Yeliz karakterini canlandıran Aydan Koptur trend oldu. Çok sayıda kullanıcı Aydan Koptur hakkındaki bilgileri araştırmaya başladı. Peki, Kardeşlerim Yeliz (Aydan Koptur), Kardeşlerim Yeliz kimdir? Kardeşlerim Yeliz gerçek adı ne? Kardeşlerim Cemile’nin ablası kim? Detaylar haberimizde…

KARDEŞLERİM YELİZ (AYDAN KOPTUR), KARDEŞLERİM YELİZ KİMDİR? KARDEŞLERİM YELİZ GERÇEK ADI NE? KARDEŞLERİM CEMİLE’NİN ABLASI KİM?

Cemile yurttan çıktıktan sonra ablasının izini bulmak için onun arkadaşlarına haber yollamıştı. Nihayet beklediği haber gelir ve ablasının yeri belli olur. Peki Cemile'nin ablası rolünü hangi oyuncu canlandırıyor.

Sevilerek izlenen Kardeşlerim Dizisi ikinci sezonda diziye katılan oyunculardan biriside Şarkıcı Yeliz oldu.

Ablasını bulan Cemile ablası ile konuştuğunda patrona borcu olduğunu ve çalıştığı gece kulübünden ayrılamayacağını söyler. Erkek arkadaşının da gece kulübünde badigart olarak çalıştığını söyleyen  Yeliz'i kurtarmak için Cemil'e Kadir'in parasını çalacak mı? acaba.

Cemile Asiye'ye ablasını bulamadığını söyleyerek evden ayrılmak istediğini söyler ancak Para çantasını Asiye'nin yengesinin aldığını görünce planları suya düşer. Daha sonra fırsatını bulan Cemile Para çantası alarak kaçar.

KARDEŞLERİM YELİZ (AYDAN KOPTUR) KİMDİR?

Reklam, sinema ve dizi film oyuncusu. 29 Mayıs 1990, İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü mezunu. Bale eğitimini dışarıdan aldığı oyunculuk dersleriyle tamamladı. 2013’te Çocuklar Duymasın dizisi ile oyunculuğa başlayan Aydan Koptur, daha sonra Muhteşem Yüzyıl ve Seviyor Sevmiyor dizilerinde oynadı.

Son yıllarda Dayan Yüreğim dizisi ve Güldür Güldür komedi dizisinde yer aldı. 2020'de Babil dizisinde Aydan karakterini canlandırdı. 

Rol Aldığı Diziler:

Babil (Aydan, 2020)

Güldür Güldür Show (Kiraz, 2019)

Aslan Ailem (2017)

Dayan Yüreğim (2017)

Seviyor Sevmiyor (Ela, 2016)

Hayat Ağacı (Birce, 2014)

Yılanların Öcü (Habibe, 2014-2015)

Muhteşem Yüzyıl (Cariye, 2013)

Çocuklar Duymasın (Ece, 2013)

Rol Aldığı Sinema Filmleri:

Feride (Fatoş, 2020)

Yol Arkadaşım 2 (Yeliz  / Tufan, 2018)

Küçük Esnaf (Bankacı, 2016)

Rol Aldığı Kısa Filmler:

Catharsis (Feste, 2019)

Yönettiği ve Senaristi Olduğu Kısa Filmler:

Catharsis (Feste, 2019

Editör: TE Bilisim