TRT 1’deki Gönül Dağı dizisi yeni bölümüyle ilgi odağı oldu. Dizideki amcaoğullarından Veysel karakterinin babası Muammer trafik kazası geçirdi. Daha sonra ise Muammer’in durumu merak konusu oldu. Diziseverler Muammer’in durumuna ilişkin Google ve diğer arama motorlarında konuya ilişkin arama yapmaya başladı. Trafik kazasından sonra Muammer öldü mü, Ali Düşenkalkar diziden ayrıldı mı şeklinde aramalar trend oldu. Peki, Gönül Dağı Muammer öldü mü? Gönül Dağı Veysel’in babası öldü mü? Ali Düşenkalkar diziden ayrıldı mı? detaylar haberimizde…

GÖNÜL DAĞI MUAMMER ÖLDÜ MÜ? GÖNÜL DAĞI VEYSEL’İN BABASI ÖLDÜ MÜ? ALİ DÜŞENKALKAR DİZİDEN AYRILDI MI?

Her hafta cumartesi akşamı ekranlara yeni bölümüyle gelen Gönül Dağı bu hafta da trend oldu.

Dizide Veysel’in babası otomobiliyle trafik kazası geçirdi. Veysel’in babası Muammer Kaya trafik kazası geçirdi ve tedavi altına alındı. Muammer başına gelen trafik kazasının ardından geçirdiği ameliyatla hayata tutundu. İyileşmesinin zaman alacağını söyleyen ameliyatına giren Doktor Kenan, durumunun iyi olduğunu ifade etti.

Muammer Kara'nın, diziye sonradan dahil olan Doktor Kenan'nın babası olduğu iddiaları ortada dolaşıyor. Dolayısıyla Muammer ile Doktor Kenan'ın yolları kesişmeden Muammer Kara'nın diziden çıkması beklenmiyor. 

DOKTOR KENAN MUAMMER’İN OĞLU MU? TRT GÖNÜL DAĞI DİZİSİNDE DOKTOR KENAN MUAMMER’İN OĞLU MU?

Editör: TE Bilisim