Yenis ezonda FOX TV ekranlarında yayınlanan uzak Şehrin Masalı dizisi ilk bölümlerinden itibaren ilgiyle izlenmeye başlandı. Umay ve çocuklarına hayatı dar eden Affan'dan kaçarken Umay'ın başına gelenleri internetten canlı izlemek için "Canlı Uzak Şehrin masalı izle! 3. bölüm Uzak Şehrin Masalı canlı FOX TV izle!" başlıklı yazımızdan yararlanabilirsiniz. Umay, Kürşat'ın gazete küpürlerinde yer alan haberlerini görmüş ve karısının ve çocuğunun katili olduğu konusunda yazılanlara tanık olmuştur. Peki, tüm bunlar ne anlama gelmektedir. Kürşat gerçekten katil mi? Gelişmeler için Canlı Uzak Şehrin masalı izle! 3. bölüm Uzak Şehrin Masalı canlı FOX TV izleme bilgileri haber metninde.

Uzak Şehrin Masalı son bölüm izle! Fox TV ile Uzak Şehrin Masalı 1., 2. 3. bölüm full izle!

Canlı Uzak Şehrin masalı izle! 3. bölüm Uzak Şehrin Masalı canlı FOX TV izle!

Kars Eskitepe'de işler karışmaya başlamıştır. Umay, Kürşat'ın çantasında bulup okuduğu gazete kupürlerinden dolayı dehşet içindedir. Gördüğü küpürlerde Kürşat'ın karısını ve karnındaki bebeğini öldürdüğü yazmaktadır. Affan da Kürşat'ın gerçek kimliğini ortaya çıkartmak için karanlık planlar kurmaktadır. Tüm bunlardan habersiz olan Sonay'sa Kürşat'a ilgi duymaktadır.

Tüm bu hengamenin arasında bir de Kazım çıkar karşılarına. Sonay'ı tacizleriyle, tehditleriyle boğmaya başlar. Bu sırada Melik de ortadan kaybolur. Düğün günü de gelip çatmıştır.

Affan, Sonay'ın ölen kocası Serhat'ın akrabalarıyla ortaya çıkar. Herkesin bir ilmek attığı kördüğüm gittikçe büyümektedir…

Uzak Şehrin Masalı dizisini FOX TV'den canlı izlemek için buraya tıklayınız!

Editör: TE Bilisim