Netflix Squid Game 2 ne zaman çıkacak? Squid Game 2. Sezon gelecek mi? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Dong-hyuk Hwang'ın yapımcısının olduğu Squid Game son zamanların en çok konuşulan dizisi haline geldi. Birkaç güç içerisinde popülarite kazanan Squid Game'in 1. sezonu Netflix'te yayınlandı. Şimdi ise gözler 2. sezona çevrildi. Peki, Netflix Squid Game 2 çıkacak mı? Squid Game 2. Sezon gelecek mi? işte tüm detaylar haberimizde…

NETFLİX SQUİD GAME 2 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Squid Game dizisinde, maddi sıkıntı içinde olan yüzlerce çocuk bir oyuna katılmaları için davet alır. Kazananın 40 milyon dolar ödüle kavuşacağı oyun, çocuklar için ölüm tehlikesini de beraberinde getirmektedir.

Kore dramı Squid Game, ülkenin bugüne kadar Netflix Amerika'da hite dönüşen ilk dizisi oldu. 9 bölümlük kaostan oluşan dizinin ayak sesleri 2. sezonu çağırıyor gibi görünüyor. Squid Game'in yaratıcısı Dong-hyuk Hwang, Variety'ye özel röportaj verdi.

SQUİD GAME 2. SEZON GELECEK Mİ?

Hwang şu sözleri sarf etti: "Squid Game 2 için pek planım yok. Düşüncesi bile yoruyor. Ama eğer 2. sezonu yapacak olsaydım kesinlikle bunu tek başıma yapmaya kalkmazdım. Bir senaristler topluluğu oluşturmayı düşünürdüm ve birden fazla deneyimi olan yönetmenle çalışırdım. Modern kapitalist toplum üzerine alegori ve fabl içeren, bir şekilde hayatın aşırı rekabetini gösteren bir hikaye yazmaya çalıştım. Tüm bunları günlük hayatta karşılaştığımız tiplerde kullanmak istedim. Bir hayatta kalma oyunu olarak eğlence ve insanlık dramı içeriyor. Oyunlar son derece basit ve anlaşılması kolay. Bu durum kurallara odaklanıp dikkatlerin dağılması yerine izleyicilerin karakterlere odaklanmasını sağlıyor."

Squid Game'in konusu ise şöyle: Para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncu, tuhaf bir davet alır. Davette onlara cazipi bir ödül karşılığında çocuk oyunlarında yarışmaları teklif edilir. Teklifi kabul eden oyuncular, yarışmayı kazanırlarsa 40 milyon dolarlık büyük ödülün sahibi olacaktır. Ancak ödül cazip olsa da oyunun ölümcül riskleri vardır. Lee Jung-jae, Squid Game'in yıldızı olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca Jung Ho-yeon, Tripathi Anupam, Oh-young Soo ve Wi Ha-joon gibi isimleri izliyoruz.

Editör: TE Bilisim