Konusu, oyuncu kadrosu ve kaliteli senaryosuyla ekranlara getirildiği akşam ilgi odağı olmayı başaran Milyonluk Bebek filminin detayları merak edildi. Filmseverler Milyonluk Bebek filmi hakkındaki bilgileri merak ederek araştırma yaptı. Bu kapsamda Google ve diğer arama motorlarında Milyonluk Bebek filmi oyuncu kadrosu, konusu ve Milyonluk Bebek gerçek mi gibi sorulara yanıtlar arandı. Peki, Milyonluk Bebek filmi konusu ne? Milyonluk Bebek konusu gerçek mi? Milyonluk Bebek filmi oyuncuları, oyuncu kadrosu? Bütün detayları sizler için haberimizde derledik…

MİLYONLUK BEBEK FİLMİ KONUSU NE? MİLYONLUK BEBEK KONUSU GERÇEK Mİ? MİLYONLUK BEBEK FİLMİ OYUNCULARI, OYUNCU KADROSU?

Frankie Dunn, ringlerde yaşadığı yıllar boyunca müthiş dövüşçüler yetiştirmiştir. Öğrencisi olan boksörlere öğrettiği en önemli ders ise kendi hayatı için de düstur edindiği¸ her şeyin üzerinde kendini korumaktır. Tek arkadaşı Scrap, onun spor salonuna göz kulak olmaktadır. Bir gün Maggie Fitzgerald spor salonuna gelir. Yaşı spora başlamak için çok büyüktür ve Frankie kızları asla çalıştırmamıştır. Hayatının tek amacından asla vazgeçmeye niyetli olmayan Maggie her gün spor salonuna gelip çalışmaya devam eder. Sonunda genç kızın sarsılmayan azmine yenik düşen Frankie istemeden de olsa onu çalıştırmayı kabul eder.

MİLYONLUK BEBEK KONUSU GERÇEK Mİ? MİLYONLUK BEBEK FİLMİ OYUNCULARI, OYUNCU KADROSU?

Hayır, 'Milyon Dolarlık Bebek' gerçek bir hikayeye dayanmıyor. Film, F.X. tarafından yazılan 'Rope Burns: Stories from the Corner' adlı kısa öykü koleksiyonundan uyarlayan Paul Higgins'in senaryosuna dayanıyor. Toole, namı diğer Jerry Boyd.

MİLYONLUK BEBEK FİLMİ OYUNCULARI, OYUNCU KADROSU?

Clint Eastwood                

Hilary Swank                    

Morgan Freeman

Jay Baruchel

Mike Colter

Lcia Rijker

Brian O’Bryrne

Anthony Mackie

Margo MArtindale

Michael Pena

Benito Martinez

Editör: TE Bilisim