TV8'in Kırmızı Oda dizisinde Doktor Hanım'ın danışanlarından Rezzan'ın yıllar önce hastalanan ve intihar eden ablası Afet'in kangi oyuncu canlandırıyor, Afet karakterini kim oynuyor sorusunun yanıtı merak konusu. Afet rolünü başarıyla üstlenen Aden Duru Orak biyografisi hakkında detayları yazımızda bulacaksınız. Peki Kırmızı Oda Afet kim, gerçek adı ne? Rezzan'ın ablası Afet kimdir? İşte soruların yanıtı...

Kırmızı Oda Afet kim, gerçek adı ne? Rezzan'ın ablası Afet kimdir?

Binnur Kaya'nın ana karakter olarak yer aldığı ve gerçek hikayelerden esinlenilerek senaryoya uyarlanan Kırmızı Oda dizisinde Rezzan'ın ablası Afet karakterini genç oyuncu Aden Duru Orak canlandırmaktadır.

Aden Duru Orak 2006 yılında dünyaya gelmiştir. AslenKocaeli Karamürsellidir. Eğitimini Karamürsel Bekir İlhami Nedime Calp Ortokulu’nda devam ettirmektedir. Dizi oyunculuğu öncesinde Planet Mutfak Akıllı Çocuk Sofrası, Ülker İçim Labne ve Profilo gibi markaların reklam yüzü olmuştur. 

Aden Duru Orak, Farklı Desenler, Kırık Kalpler, Kollama gibi dizilerde rol almıştır.

2016 senesinde ise Kanal D’nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Aden Duru Orak bu dizide Küçük Melek karakteri için kamera karşısına geçmiştir. Layla Şirin Ajans’ına kayıtlı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Planet Mutfak Yemek Programı’nda sunuculuk da yapmıştır.

Editör: TE Bilisim