Her hafta cumartesi akşamı ATV’de ekranlara gelen ve izleyicilerin beğenisini kazanması başaran Kardeşlerim dizisi oyuncuları gündem oldu. Diziyi yakından takip eden kullanıcılar Kardeşlerim Aybike hakkındaki bilgileri merak etti. Bu kapsamda Aybike kim oynuyor sorusuna yanıt arandı. Böylece Aybike karakterini oynayan Melis Minkari trend oldu. Melis Minkari hakkındaki bilgiler ve biyografisi merakla araştırıldı. Peki, Kardeşlerim Aybike oynayan Melis Minkari kimdir? Melis Minkari kaç yaşında, nereli, boyu kaç? Kardeşlerim oyuncuları işte detaylar…

KARDEŞLERİM AYBİKE OYNAYAN MELİS MİNKARİ KİMDİR? MELİS MİNKARİ KAÇ YAŞINDA, NERELİ, BOYU KAÇ? KARDEŞLERİM OYUNCULARI

Melis Minkari 20 Ağustos 1998 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Melis Minkari 23 yaşındadır.

Özel Şişli Teraki Lisesinde eğtiimini tamamlayan Melis Minkari bir süre müzikle ilgilenmiş Gitar ve Bateri dersi almıştır.

Müzik eğitiminden sonra oyunculuk alanında kariyer yapmayı hedefleyen Melis Minkari Dialog Anlatım İletişim'de Profesyonel Oyunculuk kursunu tamamladı. Oyunculuk basamaklarını yavaş yavaş tırmanan Melis Minkari ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de Aybike rolünü başarılı bir şekilde canlandırıyor.

Craft Oyunculuk Atölyesinde oyunculuk eğitimine devam eden Melis Minkari ileri düzeyde İngilizce konuşabiliyor.

Televizyon ekranlarında oldukça küçük görünen Melis Minkari'nin kaç yaşında olduğu internette oldukça fazla araştırılıyor. 20 Ağustos 1998 doğumlu olan Melis Minkari 23 yaşındadır.

Melis Minkari 1.60 metre ve 50 kilodur. 

Editör: TE Bilisim