MasterChef 2021'de yarışan Araz Aknam'ın boyu, yaşı, kısaca yaşam öyküsü merak edildi. İlk bölümde stüdyoya nişanlısıyla konuk olan Araz Aknam'ın şimdilerde evli olduğu eşi Ecem Aknam da izleyicinin merak ettiği detaylardan biri. Peki, yarışmanın favori adayları arasında yer alan MasterChef Araz boyu kaç cm, kaç yaşında? MasterChef Araz kimdir? Araz Aknam'ın eşi kim? Merak edilen bilgiler yazımızın detayında.

MasterChef Araz boyu kaç cm, kaç yaşında? MasterChef Araz kimdir? Araz Aknam'ın eşi kim?

30 yaşındaki İran Azerisi Araz Aknam'ın eşi, Ecem Aknam hanımdır.

Araz Aknam, yarışmaya eşiyle birlikte gelmişti.

Ecem Aknam, profesyonel voleybolcu. Sarıyer Belediyesi voleybol takımında forma giyiyor.

Ecem Aknam, geçirdiği sakatlığın ardından girdiği ameliyattan sonra narkozun etkisi geçmeden eşinin kendisine evlilik teklifini yaptığını anlatarak stüdyoda esprili anlar yaşatmıştı.

MasterChef Araz yarışmaya İstanbul'dan katılıyor.

Araz Aknam İran'da 10 yıl yaşamış.

Mesleği aslen inşaat mühendisliği olan Araz Aknam'ın profesyonel mutfak deneyimi henüz olmamış.

Mutfağın kendisi için hobi olduğunu belirtse de Araz Aknam, hobilerini ciddiye aldığını da vurgulamakta. Küçük yaşlardan itibaren mutfakla ilgili olan yarışmacı, Los Angeles'ta sekiz sene yaşamış. Aynı zamanda Amerikan futbolu oynuyor.

MasterChef Araz'ı Instagram'da @arazagak adresinden takip edebilirsiniz.

Yarışmacı hakkında daha detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Kısa süre önce Ecem Aknam ile nişanlanan ve ardından da dünya evine giren Araz Aknam'a ve eşine şefler düğün hediyesi olarak bakır çaydanlık takımı takdim etmişti.  İşte Araz Aknam ve eşinin stüdyoya konuk olduğu görüntüler;

Editör: TE Bilisim