Zara 2021 indirimi ne zaman? Zara kış indirimi ne zaman başlayacak? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Müşteri kitlesini arttırmak ve aynı zamanda mevcut müşterilerinin memnuniyetini arttırmak için sık sık indirimler yapan Zara, indirimlerine 2021 yılında da devam ediyor. Binlerce müşteriye hitap eden kıyafet reyonlarıyla büyük ilgi toplayan markanın indirimle ilgili merak edilen Zara 2021 indirimi ne zaman? Zara kış indirimi ne zaman başlayacak? Soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. işte tüm detaylar haberimizde…

ZARA 2021 İNDİRİMİ NE ZAMAN?

Zara, İspanya’da 1975 yılında kurulan ve dünyaca bir üne kavuşan giyim ve aksesuar markasıdır. Ülkemizde de özellikle kadınlar tarafından çok sık bir şekilde tercih edilen markalardan biri olmayı başarmıştır. Kaliteli ürünleri ve ürünlerinde en son trendleri takip ederek ona göre koleksiyon yapması ile çok büyük talep görmektedir.

Zara yılbaşı indirimi her sene olduğu gibi yeni yılın ilk perşembe günü gerçekleşecek. Çok büyük oranlarda indirim olması nedeniyle en fazla beklenen indirimlerden bir tanesi. Bu indirim ayrıca İnditex İndirimi olarak da biliniyor.

ZARA KIŞ İNDİRİMİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Zara, geçen sene %50’leri bulan Zara black friday indirimi ile birçok ürünü uygun fiyatlara satın alma imkanı sunmuştu. Ülkemizde Zara Efsane Cuma indirimleri olarak da bilinen indirimleri 2021 senesinde değerlendirmeniz mümkün.

Zara black friday indirimi 2021 senesinde tıpkı diğer İnditex grubu markalar gibi 27 Kasım Cuma günü başlayacak.

Zara mobil uygulaması için 26 Kasım akşam saat 20.00’da başlayacak indirim, online mağaza için 26 Kasım akşam saat 21.00’da başlayacak. Fiziki mağazalar için ise 27 Kasım Cuma günü başlayacak.

Editör: TE Bilisim