AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan bilgilendirme kapsamında Van’ın Tuşba ilçesi merkezi deprem ölçüldü. Vatandaşlar peş peşe yaşanan iki depremle büyük panik ve korku yaşadı. Artçı sarsıntı olarak kayıtlara geçen ilk depremin ardından yaşanan ikinci deprem ise panikletti. Bu kapsamda vatandaşlar adeta sokaklara döküldü. Depremlere ilişkin AFAD, Kandilli ve Van Valiliği’nden açıklamalar geldi. Meydana gelen depremin ardından yurt geneli deprem verileri merak konusu oldu. İşte, SON DAKİKA! AFAD, Kandilli Rasathanesi son dakika depremleri! Türkiye son dakika deprem haberleri, Van deprem haberleri…

SON DAKİKA! AFAD, KANDİLLİ RASATHANESİ SON DAKİKA DEPREMLERİ! TÜRKİYE SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ, VAN DEPREM HABERLERİ

Van’ın Tuşba ilçesi merkezli iki deprem meydana geldi. Depremlerden biri ilk olarak 3,8 büyüklüğünde kayıtlara geçerken daha sonra yaşanan depremin 4,1 büyüklüğünde olduğu belirtildi. Konuya ilişki AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden de veri paylaşımı yapıldı.

İkinci sarsıntının ardından büyük panik ve korku yaşayan vatandaşlar tedbir amaçlı Van sokaklarına çıkarken Valilikten de açıklama yapıldı.

Van Valiliği ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığı bildirildi.

İşte Türkiye geneli son deprem verileri:

Editör: TE Bilisim