ATV ekranlarında 200. bölümüyle yayınlanacak olan EDHO yeni bölüm fragmanı olay oldu. İlyas Çakırbeyli'nin vurulma anı ve Hızır Çakırbeyli'nin parmaklıklar ardındaki gözyaşları izleyicinin yüreğine ateş gibi düştü! Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu, İlyas öldü mü? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas ölüyor mu? EDHO İlyas ölecek mi? soruları en çok arananlar listesinde şimdiden yerini aldı. Oktay Kaynarca, Uğur Yücel, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi güçlü isimlerle yeni sezonda ilk bölüm yayınına hazırlanan EDHO Salı akşamı ATV'de olacak. Peki, EDHO yeni bölümde İlyas öldü mü? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas ölüyor mu? EDHO İlyas ölecek mi? Yanıt haberde.

İlyas öldü mü? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas ölüyor mu? EDHO İlyas ölecek mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon tanıtım fragmanı takipçileri ayağa kaldırdı. İlyas Çakırbeyli'nin vurulduğu anlar ve Hızır Çakırbeyli'nin hapishane parmaklıkları ardında döktüğü gözyaşları takipçi gündemine ateş gibi düştü. "Aylardır İlyas'ın ölümü için mi bekledik!" tarzında tepki gösteren takipçiler "İlyas öldü mü? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas ölüyor mu? EDHO İlyas ölecek mi?" sorularının yanıtını aramaya başladı. 

İlyas Çakırbeyli öldü mü ya da Ozan Akbaba diziden ayrılacak mı soru işaretlerine gelecek olursak, bu konulara dair net bir açıklama bulunmamakla beraber sürpriz bir gelişme olmadığı sürece İlays'ın ölmesi ve Ozan Akbaba'nın diziden ayrılması bekleniyor. Gelişmeler ilerleyen bölümlerde netleşecek.

-Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı yayınlandı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlıyor?

İşte EDHO yeni sezon tanıtım fragmanı;

Editör: TE Bilisim