Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Selin Şekerci, Afra Saraçoğlu gibi genç ve yetenekli isimlerin yer aldığı Yeşilçam dizisinin ilk sezonu çok büyük ilgi görmüştü. 60 ve 70’li yılların Türk sinema dünyasını anlatan dizinin ikinci sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin sıkı takipçileri arama motorlarında Yeşilçam 2. Sezon ne zaman başlıyor? Yeşilçam yeni sezon hangi gün başlayacak? Sorularının yanını merak etmeye başladı. işte tüm detaylar haberimizde…

YEŞİLÇAM 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yeşilçam dizisinin ikinci sezon tarihi nihayet açıklandı. Dizinin ikinci sezonu 28 Ekim’de BluTV ekranında olacak. İlk aşamada dizinin ilk beş bölümü yayınlanacak.

1969 yılının sonları, 70’li yılların başlarında geçen ikinci sezonda hayatını sinemaya adayan Semih Ateş’i (Çağatay Ulusoy) daha da zorlu bir mücadele bekliyor. İzleyicileri yine çok renkli, fırtına ve entrika dolu bir hikaye bekliyor.

YEŞİLÇAM YENİ SEZON HANGİ GÜN BAŞLAYACAK?

İkinci sezona, ekibe yeni katılan Bige Önal’ın canlandıracağı karakter damgasını vuracak. Bige Önal Semih’in yanındaki gizemli kadını canlandıracak.

Dizide Çağatay Ulusoy’a Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Yetkin Dikinciler, Bora Akkaş, Nilüfer Açıkalın ve Güngör Bayrak eşlik ederken diziye yeni sezonda oyuncu kadrosuna Bige Önal, Muhammet Uzuner, Kanbolat Görkem Arslan ve Hilmi Cem İntepe gibi başarılı isimler dahil oluyor.

Editör: TE Bilisim