Exxen kayıt ücreti sırasında kullanıcılarına 7 günlük deneme imkanı sunar. Deneme sürümü bitiminde eğer kullanıcı olarak devam edilmek istenirse Exxen üyelik için “reklam var” ya da “reklam yok” seçeneklerinden birinin seçilmesi istenir. Bu seçeneklerin birbirinden farklı olması birinde izlenirken reklam verilirken diğerinde içerikler reklamsız bir şekilde izlenebilir. Bu içeriklerin fiyat bilgisi şu şekildedir:

  • Reklamlı paket kullanıcılarına aylık olarak 9.99 TL bir fiyat sunarken,
  • Reklamsız paket ise 19.99 TL olarak aylık ödeme tutarı sunmaktadır.

Exxen bu içerik seçimini tamamı ile kullanıcılarına bırakmıştır. Herhangi bir koşulda kullanıcı istemediği ve onaylamadığı taktirde paket içeriği değiştirilemez.

Exxen Ticari Üyelik Şartları Nedir? Ücretleri Ne Kadardır?

Exxen ticari üyeleri tek cihaz, üç cihaz ve beş cihaz kullanımı olarak ayrılmıştır. Bu içeriklerin fiyatları kullanıcı sayısına göre değişir ve ticari üyeler kaç kişi olacağını kendisi belirler. Exxen üyeliğinde ticari kullanım ücretleri şu şekildedir

  • Tek cihaz için ticari kullanım bedeli aylık olarak 299 TL, yıllık olarak ise 3.588 TL bir bedele sahiptir.
  • Üç cihaz üyeliklerinde ise aylık ödeme tutarı 649 TL iken yıllık kullanım bedeli 7.788 TL’dir.
  • Beş cihaz üyeliklerinde ise aylık kullanım bedeli 949 TL, yıllık kullanım bedeli ise 11.388 TL’dir

Aylık kullanıl bedelleri cihaz ücretlerinin 12 işe çarpılması sonucu elde edilen ve ödemesi istenilen tutarlardır. Ticari üyelik şartlarında ise ödemeler ve üyelik dışında bir koşul bulunmuyor. Kayıt olup ödemesini gerçekleştiren ve maçları işletmesinde yayınlamak isteyen bireyler Exxen ticari üyeliği kullanarak bunu gerçekleştirebilirler.

Exxen Yurtdışı Kullanım Ücreti Ne Kadar?

Exxen yurtdışı üyelik işlemi için hangi ülkede olduğunuza bağlı olarak içerik ve fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bunlardan birkaç ülke genelinde Exxen üyelik ücretleri şu şekildedir:

  • İngiltere de Exxen üyelik ücreti reklamlı 5.99 GBP iken reklamsız kullanıcı bedeli ise 9.99 GBP şeklindedir.
  • Almanya için üyelik ücreti ise reklamlı 4.99 EURO olarak belirlenirken reklamsız içerikler de 9.99 EURO olarak belirlenmiştir.

Exxen Kayıt Sonrası Kullanıcı Ekleme Nasıl Yapılır?

Exxen üyeliği sonrasında kullanıcı eklemek için profiller kısmında hesaplara girilmesi gerekir. Bu kısım da kayıtlı olan kullanıcı ya da kullanıcılar görünmektedir. Exxen üyeliği sonrası yeni bir kullanıcı eklemek istendiğinden hesaplar bölümünden ye bir kişi eklemek için bilgileri girilir ve sayfasına bir isim verilir. Kullanıcı bu sayfayı istediği zaman kullanmaya başlayabilir ve aylık paket yükseltim işlemi yapmış olur ya da çift cihazlı pakete sahiptir. Kayıtlı bir kullanıcıyı silmek için ise paket çift cihazlık olsa dahi istenildiği zaman tek kullanıcıya düşürülür. Bu da hesaplar, kullanıcılar kısmından istenildiği zaman değiştirilir. Kullanıcı kaydı sildiğiniz de siz istemediğiniz sürece paket içeriği değiştirilemez ve düşürülemez.

Exxen Spor Paketi Nedir? Ücretleri Ne Kadar?

Exxen spor üyeliği’ne pakete ek olarak başvuru da bulunulabilir.  Exxen+Spor sistemi öncelikle kullanıcılarına 14 gün dememe sürüm hakkı tanımlar. Exxen üyelik sonrası ya da aynı esnada spor’u seçebilir ve spor üyeliği de aktif edilmiş olur. Exxen spor kullanıcılarına dünya çapında tüm maçların izlenebilme imkanı sunar. Exxen+Spor, aylık Exxen ödemelerinden farklı tutarlara sahiptir. Bu ödemeler şu şekildedir:

  • Exxen + Spor üyeliği 1 yıl taahhüt yapılması şartı ile aylık 34.80 kuruş olarak kullanıcılarına bir bedel sunmakta.
  • Exxen + Spor paketini reklamsız kullanmak istendiği taktirde 44.80 TL ödenerek paketten yararlanılacaktır.
  • Exxen + Spor paketinde taahhütsüz, aylık cayma haklı kullanıl bedeli ise 59.80 TL olarak belirlenmiştir.
Editör: TE Bilisim