Televizyon ekranlarının sevilen dizilerinden Arka Sokaklar, Volkan karakteriyle gündem oldu. Dizide Volkan karakterine can veren ünlü oyuncu Boğaç Aksoy, başına gelenlerle hayranlarını çok üzdü. Diziyi yakından takip edenler Boğaç Aksoy’un kanser tedavisi gördüğünü öğrendi. Bu kapsamda ünlü oyuncu çok merak edildi ve hakkındaki bilgiler çok araştırıldı. Peki, Arka Sokaklar Boğaç Aksoy öldü mü, Arka Sokaklar 600 bölüm kim öldü? Arka Sokaklar Volkan öldü mü? Arka Sokaklar oyuncusu öldü! Detaylar ve son gelişmeler haberimizde…

ARKA SOKAKLAR BOĞAÇ AKSOY ÖLDÜ MÜ, ARKA SOKAKLAR 600 BÖLÜM KİM ÖLDÜ? ARKA SOKAKLAR VOLKAN ÖLDÜ MÜ? ARKA SOKAKLAR OYUNCUSU ÖLDÜ!

Kanal D’nin çok sevilen dizisi Arka Sokaklar, komiser Volkan’la gündem oldu. Dizideki Komiser Volkan karakterine can veren Boğaç Aksoy’un kanser tedavisi gördüğü ortaya çıktı. Ünlü oyuncu bu haberle hayranlarını üzerken aslında sevindirici bir gelişme yaşandı. Aksoy, kendi sosyal medya hesabından sevenlerinin yüreğine su serpen şu açıklamaları yaptı:

"Sevgili dostlarım Allah'ın izniyle son kez hastanedeyim... Kök hücre tedavisine Covid atlattığım için biraz geç başladık ama çok şükür iyiyim bomba gibiyim... Bundan sonra sizlerin karşısında daha güzel Haberler ile olmayı umuyorum... 2 ay içinde geri dönüyorum Rabbim izin verirse... Bu zamana kadar yanımda olan herkese çok teşekkür ediyorum duanızı eksik etmeyin... Sizleri seviyorum... Kendinize çok iyi bakın."

Editör: TE Bilisim