Eskişehir Sivrihisar'da çekimleri devam eden TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı, oyuncu kadrosuyla da konuşulmaya devam ediyor. Kadroya sonradan dahil olan Mezarcı İlyas'ın kızı Asya karakteri oldukça dikkatleri çekti. Genç oyuncunun hayatını merak eden seyriciler, Gönül Dağı Asya kimdir, hangi oyuncu? Gönül Dağı Asya'nın gerçek adı ne? sorularını araştırıyor. Asya karakterini canlandıran Buse Orcan'ın hayat hikayesini merak edenler için kısaca bilgiler yazımızda olacak. Peki, Gönül Dağı Asya kimdir, hangi oyuncu? Gönül Dağı Asya'nın gerçek adı ne, boyu kaç? İşte yanıtı.

Gönül Dağı Asya kimdir, hangi oyuncu? Gönül Dağı Asya'nın gerçek adı ne, boyu kaç?

Gönül Dağı dizisinin Asya'sı Buse Orcan 2002 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini İstanbul Özel Notre Dame de Sion Fransız lisesi’nde okudu. Şu anda Başakşehir Üniversitesi Lojistik Yönetimi Bölümü 1. Sınıf öğrencisidir.


Buse Orcan Best Model Of Turkey 2018’de Türkiye ikincisi olurken 2019 yılında da derece elde etmiştir. FARMASİ MISS TURKEY 2021’e de katılan Buse Orcan birçok ünlü markanın defilesinde modellik yapmıştır. Elidor, Bepanthol ve Mercedes-Benz gibi markaların çekim ve reklam filmlerinde yer almıştır.

1.77 boyunda olan Orcan, profesyonel olarak dans ile de meşgul olmaktadır. Çocukluk yıllarından itibaren de bale yapmaktadır. Genç oyuncu müzikle de yakından ilgilidir. Buse Orcan, piyano ve gitar çalabilmektedir.

Editör: TE Bilisim