ATV ekranlarında kısa sürede sevilen ve milyonlarca kişi tarafından takip edilen Kardeşlerim dizisinin çekildiği okulun gerçek adı merak konusu. Kardeşlerim dizisinde Ataman Koleji'nden yansıyan görüntüler merak uyandırırken ekran başındaki izleyicinin merakla araştırdığı Kardeşlerim nerede, hangi okulda çekiliyor? Kardeşlerim dizisinin çekildiği okul hangisi, Ataman Koleji'nin gerçek adı ne? sorularının yanıtına yazımızda yer vereceğiz. Anne babasını kaybeden ve birbirlerine sıkıca tutunan dört kardeşin hikayesinin konu edildiği yapımda sık sık ekrana yansıyan okul sahnelerinin ardından Kardeşlerim nerede, hangi okulda çekiliyor? Kardeşlerim dizisinin çekildiği okul hangisi, Ataman Koleji'nin gerçek adı ne? sorularının yanıtı yazımızın devamında olacak.

Kardeşlerim nerede, hangi okulda çekiliyor? Kardeşlerim dizisinin çekildiği okul hangisi, Ataman Koleji'nin gerçek adı ne?

ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde "Taman Koleji" olarak yer verilen okul gerçekte, İstanbul Doğa Okulları Kemerburgaz Bilim Okulu'dur.

Kardeşlerim dizisinin çekildiği okulun açık adresi ise şu şekilde; Selanik Bulvarı, Mithatpaşa Mahallesi, No 26/28 Eyüp/İstanbul

NGM Yapım imzalı Kardeşlerim dizisi ağırlıklı olarak İstanbul'un Fatih ilçesinde olmak üzere birçok farklı semtte ve ilçede çekilmektedir.

Anne ve babasını kaybeden 4 kardeşin birbirine tutunarak verdiği hayat mücadelesini anlatan dizide, kardeşlerin ailesiyle yaşadıkları ev İstanbul ise Balat’ta yer alıyor. İstanbul Balat’ta yer alan bu iki katlı müstakil ev daha önce "Canevim" dizisinde de kullanılmıştı. Şimdilerde Kardeşlerim dizisinin çekimlerine ev sahipliği yapıyor.

Editör: TE Bilisim