Süper Lig’de Beşiktaş ile Galatasaray derbisine saatler kala mücadele trend oldu. Futbolseverler karşılaşmayı canlı takip edebilmenin ve şifresiz izlemenin yollarını aramaya başladı. Bu kapsamda Google ve diğer arama motorlarında yapılan aramalar trend oldu. Beşiktaş Galatasaray derbisi canlı izle, Beşiktaş Galatasaray maçı şifresiz izle konuları en çok arananlar arasında girdi. Futbolseverler tarafından heyecanla beklenen derbi saat 20:00’de başlayacak. Beşiktaş Galatasaray derbisi yayıncı kuruluş Beinsports tarafından naklen yayınlanacak. İşte, Beinsports şifresiz maç izle! Beşiktaş Galatasaray maçı canlı izle, Beşiktaş Galatasaray derbi izle! Beşiktaş Galatasaray maçı canlı şifresiz izle Beinsports linki ve detaylar…

BEİNSPORTS ŞİFRESİZ MAÇ İZLE! BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE, BEŞİKTAŞ GALATASARAY DERBİ İZLE! BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI CANLI ŞİFRESİZ İZLE BEİNSPORTS!

Merakla beklenen Beşiktaş Galatasaray derbisi saat 20:00'de hakemin düdüğüyle başlayacak. Beşiktaş Galatasaray derbisini şifresiz izlemek için Beinsports üyeliği oluşturabilirsiniz.  İşte, Beinsports şifresiz maç izle! Beşiktaş Galatasaray maçı canlı izle, Beşiktaş Galatasaray derbi izle! Beşiktaş Galatasaray maçı canlı şifresiz izle Beinsports linki...

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Taraftarların heyecanla beklediği karşılaşma saat 20:00’de hakemin düdüğüyle başlayacak. Futbolseverlerin ilgiyle takip ettiği derbiye Beşiktaş Vodafone Park’ta ev sahipliği yapacak. Liderlik konusunda ısrarlı her iki takım da futbolseverlere futbol şöleni sunacak.

DERBİNİN MUHTEMEL 11’LERİ AÇIKLANDI MI?

Süper Lig’in 10’uncu haftasında düzenlenecek Beşiktaş Galatasaray derbisinin ilk 11’leri henüz açıklanmadı. Fakat gelen iddialara göre iki takımın da ilk 11’i şu şekilde olacak:

Beşiktaş: Ersin, Umut, Vıda, Necip, Rosıer, Josef, Pjanıc, Alex Teıxeıra, Ghezzal Ların, Batshuayı

Galatasaray: Muslera, Yedlın, Nelsson, Marcao, Aanholt, Berkan, Taylan, Cıcaldau, Morutan, Mohamed, Kerem

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig’in 10’uncu haftasına damga vuracak karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek.  Aydınus'un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ile Erdem Bayık yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak.

Fırat Aydınus, Beşiktaş ile Galatasaray arasında daha önce oynanan 8 müsabakada düdük çaldı. Söz konusu mücadelelerde sarı-kırmızılılar 5 kez sahadan galip ayrılırken, siyah-beyazlılar ise 2 kez yenen taraf oldu. 1 maçta da kazanan çıkmadı. Aydınus, iki takım arasında son olarak 29 Nisan 2018 tarihinde oynanan ve sarı-kırmızılıların 2-0'lık üstünlüğü ile sona eren derbide görev almıştı.

DERBİNİN BİLET FİYATLARI NEDİR, BİLETLER NE KADAR?

Beşiktaş, Vodafone Park'ta oynanacak Galatasaray derbisi için biletler çok dikkat çekti. Futbolseverler tarafından yoğun ilgi gösteriler biletler tükenme seviyesine geldi. Siyah-beyazlılar ayrıca 12 yaş altındaki çocukların stadyuma giremeyeceğini de belirtti.

1. Kategori: 490TL
2. Kategori: 450TL
3. Kategori: 390TL
4. Kategori: 375TL
5. Kategori: 325TL
6. Kategori: 295TL
7. Kategori: 200TL
8. Kategori: 175TL
VIP 101 – 126: 1.100TL
VIP 100: 1.250TL
1903 A-E: 1.400TL
1903 B-D: 1.500TL
1903 C: 1.600TL

Editör: TE Bilisim