DP SPOR SERVİSİ

Beşiktaş’ın efsanesi Sergen Yalçın, 2019-2020 sezonunun devre arasında Siyah-Beyazlı takımın başına teknik direktör olarak getirildi. Deneyimli teknik adam, futbolculuk kariyerini aratmayan günlerini hoca olarakta yaşamaya devam ediyor.

TAKIMDA İSTENMİYORDU

Siyah-Beyazlı takımın golcü futbolcusu Larin, 2019-2020 sezonunda takımda istenilmeyen adam haline gelmişti. 2019-2020 sezonunun devre arasında göreve gelen Sergen Yalçın, Larin’in takımda kalmasını istedi. Yönetimin, istemediği futbolcuyu takımda tutarak parlatan Sergen Yalçın, 2020-2021 sezonunda Larin’i adeta kahraman yaptı. Geçen sezon şampiyon olan Beşiktaş’ta Larin, Siyah-Beyazlı forma ile çıktığı 45 maçta 23 gol 6 asistlik performansla oynayarak takımının şampiyonluğuna büyük katkı yaptı. Galatasaray derbisinde ön plana çıkan ve 2 gol kaydeden başarılı futbolcu, Siyah-Beyazlı takımda kalmak istiyor.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

26 yaşındaki forvetin piyasa değeri 11.5 milyon euro. Yönetim, Larin ile gerçekleştirdiği yeni sözleşme görüşmesinden henüz bir sonuç çıkaramadı. Bu sezon da Sergen hocanın kanattaki 1 numaralı tercihi Larin oldu. Kanadalı forvet çıktığı 9 karşılaşmada 4 gol atıp 1 de asist yaptı.

Editör: TE Bilisim