Mustafa Çulcu kimdir, kaç yaşında? Mustafa Çulcu yeni MHK başkanı mı oluyor? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Merkez Hakem Kurulu’nu belirlemek için toplandı. Kulüpler Birliği, eski MHK başkanlarından Mustafa Çulcu’yu istiyor. Peki, Mustafa Çulcu kimdir, kaç yaşında? Mustafa Çulcu yeni MHK başkanı mı oluyor? İşte tüm detaylar haberimizde…

MUSTAFA ÇULCU YENİ MHK BAŞKANI MI OLUYOR?

Merkez Hakem Kurulu’nun yeni başkanı bugün belli oluyor. Riva’da toplanan Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu, kararını bugün açıklayacak.

Kulüpler Birliği Mustafa Çulcu isminde birleşti. Çulcu, 2006-2007 yıllarında MHK başkanlığı yapmıştı.

Federasyon bugün yapılacak toplantının ardından yeni Merkez Hakem Kurulu başkanını kamuoyuna duyuracak.

MUSTAFA ÇULCU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1960 Balıkesir Gönen doğumlu olan Mustafa Çulcu, ilk, orta ve lise öğrenimini Balıkesir’de tamamladı. Daha sonra İzmir Hava Teknik Okulları Komutanlığı’nı kazanan Çulcu, buradan mezun olduktan sonra deniz astsubayı olarak Kocaeli’nde görev aldı.

1990 yılında subay olan ve 2002 yılında da deniz yüzbaşı rütbesiyle emekliliğini isteyen Çulcu, Türkiye Süper Ligi’nde 13 sezon 167 maç yöneterek Türk futbol hakemliği yaptı. Çulcu, daha önce Merkez Hakem Komitesi Başkanlığı görevini yürütmüştü.

Editör: TE Bilisim