Cuma günü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil olmasından dolayı devlet bankaları ve özel bankalar 28 ve 29 Ekim'de açık mı, kapalı mı? 28 - 29 Ekim bankalar açık mı? Perşembe (bugün) ve Cuma günü (yarın) bankalar çalışıyor mu, kapalı mı? Cuma günü bankalar mesai yapıyor mu? sorularının yanıtı merak ediliyor. Perşembe ve Cuma günü bankalarda işlem yapmak isteyen vatandaşlar için konunun detayına yazımızda yer verdik. Peki, 28 - 29 Ekim bankalar açık mı? Perşembe (bugün) ve Cuma günü (yarın) bankalar çalışıyor mu, kapalı mı? Bilgilere yazının devamından erişebilirsiniz.

28 - 29 Ekim bankalar açık mı? Perşembe (bugün) ve Cuma günü (yarın) bankalar çalışıyor mu, kapalı mı?

Bu yıl 29 Ekim Cuma gününe rastlıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil olarak kabul edildiğinden dolayı devlet bankaları ve özel bankaların perşembe ve cuma günü mesai yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

Konuyu kısaca özetleyecek olursak; 29 Ekim 2021 Cuma tam gün resmi tatil. 28 Ekim Perşembe günü de öğleden sonra resmi tatil olacak. 28 Ekim Perşembe günü öğleye kadar bankalar açık olacak.

1,5 günlük resmi tatilde bankalar kapalı olduğundan vatandaşa hizmet veremeyecek. İşlem yapmak isteyen vatandaşlar ise 1 Kasım Pazartesi günü bankalardan hizmet alabilecek.

Editör: TE Bilisim