Cana ile Selen arasında geçen konuşmanın ardından araştırılmaya başlanan Camdaki Kız Emir kim? Camdaki Kız Emir kim oynayacak? Emir diziye gelecek mi? Her perşembe Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Selen'in eski sevgilisi Emir'i hangi oyuncu oynayacak merak edildi. Öğrenildiğine göre bir süredir yurt dışında yaşayan Emir yurda döndü ve Selen'le görüşmek için birkaç kez aradı. Ancak Emir dizi takipçilerine henüz yüzünü göstermedi. Peki, Camdaki Kız Emir kim? Camdaki Kız Emir kim oynayacak? Emir diziye gelecek mi? Bilgiler içerikte.

Camdaki Kız Emir kim? Camdaki Kız Emir kim oynayacak? Emir diziye gelecek mi?

Kanal D'de perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı addaki kitabından uyarlanan dizinin etkileyici hikayesi izleyiciyi ekrana kilitlerken diziye katılan oyuncular da dikkati çekiyor. Bu bağlamda Koroğlu ailesinin biricik kızı Selen'in eski sevgilisi Emir'in kim olacağı da merak konusu oldu.

Geçtiğimiz bölümlerde Cana ile Selen arasında geçen konuşmadan anlaşıldığı üzere bir süredir yurt dışında yaşayan Emir Türkiye'ye döndü ve Selen'le görüşmek istedi. Selen Emir'in telefonlarına yanıt vermezken Emir karakterinin diziye dahil olup olmayacağı ve dahil olduğu takdirde hangi oyuncunun canlandıracağı ise henüz bilinmiyor.

Editör: TE Bilisim