Her hafta Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında yeni bölümüyle izleyicilerin beğenisine sunulan Camdaki Kız dizisi konusu ile gündem oldu. Diziseverler Camdaki Kız konusu ne, nerede çekiliyor şeklinde sorularına yanıt aramaya başladı. Bu kapsamda kullanıcılar Google ve arama motorlarında yaptığı aramalarla Camdaki Kız dizisini üst sıralara taşıdı. Peki, Camdaki Kız konusu ne, ne anlatıyor? Camdaki Kız dizisi nerede çekildi, çekiliyor? Camdaki Kız hangi şehirde çekiliyor? detaylar haberimizde…

CAMDAKİ KIZ KONUSU NE, NE ANLATIYOR? CAMDAKİ KIZ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ, ÇEKİLİYOR? CAMDAKİ KIZ HANGİ ŞEHİRDE ÇEKİLİYOR? HERKES ÖYLE BİLİYORDU AMA…

Televizyon ekranlarının sevilen ve reyting rekortmeni dizilerinden Camdaki Kız yeni bölümüyle yayınlandı. Ekranlara gelen bölümüyle diziseverlerin dikkatlerini çekmeyi başaran Camdaki Kız çok araştırıldı.

Camdaki Kız dizisinin çekimlerinin birçoğu Beyoğlu ilçesinde ve Tarlabaşı Bulvarı civarlarında gerçekleşiyor. Asya Yakası'nın Beykoz ilçesi ve Avrupa Yakası'nın Sarıyer ilçesinde de zaman zaman çekim yapılıyor.

Dizinin ilk tanıtım çekimleri, Taksim İstiklal Caddesi'nde gerçekleşmiş ve çekimde Nostaljk Tramvay'ın görüldüğü anlar da ilgi çekmişti. Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik'in yer aldığı tanıtım çekiminde, özel olarak hazırlanan cam dekor kullanılmıştı.

Editör: TE Bilisim