Diriliş Ertuğrul'dan sonra bayrağı devralan Kuruluş (Diriliş) Osman dizisi yeni sezonda kadrosuna kattığı isimlerle gündem olmaya devam ediyor. Son zamanlarda Papaz Gregor rolüyle dizide yer alan oyuncunun kim olduğu merak ediliyor. TRT 1 Kuranı Kerim Güzel Okuma Yarışası jürisi olarak ekranlarda tanınan Halil Necipoğlu Papaz Gregor mu? Kuruluş Osman Papaz Gregor kim, hangi oyuncu, Serdar Kayaokay mı? Bu sorular sıkça araştırılırken karışıklığa neden olan şey ise iki isim arasında şaşırtıcı derecedeki fiziksel benzerlik oldu. Öyle ki görenler iki ismi birbirinden ayırmakta zorlanıyor. Peki, Halil Necipoğlu Kuruluş Osman Papaz Gregor mu? Kuruluş Osman Papaz Gregor kim, hangi oyuncu?

Halil Necipoğlu Kuruluş Osman Papaz Gregor mu? Kuruluş Osman Papaz Gregor kim, hangi oyuncu?

TRT 1 Kuranı Kerim Güzel Okuma Yarışması jürisi olarak izleyicinin tanıdığı Halil Necipoğlu'nun adı şu sıralar Kuruluş Osman dizisiyle sıkça anılıyor. Dizinin yeni sezon oyuncularından Papaz Gregor'u Halil Necipoğlu mu canlandırıyor sorusu merak ediliyor.

Kuruluş Osman'da Papaz Gregor'u Serdar Kayaokay canlandırmaktadır. [haber devam ediyor]

-Kuruluş Osman'ın Papaz Gregor'u Serdar Kayaokay kimdir, kaç yaşında? Serdar Kayaokay aslen nerelidir?

Serdar Kayaokay ile Halil Necipoğlu arasındaki benzerlik ise izleyenleri hayrete düşürmekte ve Papaz Gregor'u oynayan ismin kim olduğu hakkında meraka düşürmektedir.

Halil Necipoğlu kimdir?

İlahiyatçı, din adamı, tasavvuf müziği sanatçısı, televizyon programı sunucusu Halil Necipoğlu, 1968 yılında Erzurum’da dünyaya gelmiştir.

Pederi de imam olan Halil Necipoğlu, 14 yaşında hafızlık eğitimini tamamlamıştır.

Necipoğlu, İmam Hatip Lisesi ve İlahiyat Fakültesi ön lisans mezunudur. Hafız Amir Ateş’ten musiki dersleri de alan Halil Necipoğlu, 2011 yılında Dolmabahçe Sarayı Camisi’nde imamlık görevi yapmıştır.

Çeşitli kanallarda sahur programları hazırlayıp sunan Halil Necipoğlu, son olarak Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında jüri üyesi olarak görev yapmıştır. Camideki Adam ve Semavi Vuruşlar isminde albümleri de bulunmaktadır.

Editör: TE Bilisim