Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 21. bölümü bu akşam internetten canlı yayında izlemek isteyen takipçiler hazırlıklarına başlarken Camdaki Kız yeni bölüm canlı izle! Kanal D canlı yayın izle! Camdaki Kız 21. bölüm canlı izle! araştırmaları da yoğunlaşmaya başladı. Dizinin yeni bölümüne Cana'nın sinsi planları nedeniyle Adil Bey ve Feride Hanım arasında esecek soğuk rüzgarlar damga vuracak. Yeni bölüm gelişmelerini internetten canlı olarak takip edebilmek için Camdaki Kız yeni bölüm canlı izle! Kanal D canlı yayın izle! Camdaki Kız 21. bölüm canlı izleme bilgileri yazımızda.

Camdaki Kız yeni bölüm canlı izle! Kanal D canlı yayın izle! Camdaki Kız 21. bölüm canlı izle!

Adil’in Cana ile görüştüğünü gören Nalan; Cana’nın evine giderek onu babasından uzak durması konusunda uyarır. Cana ise parasız kaldığı için Alp’in güvenini tekrar kazanmaya çalışırken, Adil ile olan planlarına devam etmektedir.

Yeni otel için düzenlenen basın toplantısında Nalan’a yöneltilen sorular ve ilgi Sedat’ı sinirlendirir. Muzo’nun kız arkadaşı olduğunu öğrenen Gülcihan, ikinci gelin adayı Melisa ile tanışmak için konakta yemek organize eder.

Kanal D canlı yayında Camdaki Kız canlı izlemek için BURAYA TIKLAYINIZ!

Editör: TE Bilisim