Ana karakter Binnur Kaya ile gerçek hikayelerden kesitlerin yer aldığı Kırmızı Oda ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun danışanlarının hikayelerinden esinlenerek kaleme aldığı ibretlik hikayelerden senaryoya uyarlanan Kırmızı Oda dizisinin konusu farklı akışıyla ilgi odağı olmayı başarıyor. Manolya Psikiyatri Merkezi'ne Doktor Hanım'a danışanların etkileyici hikayeleri izleyicileri farklı dünyalara götürüyor. Kırmızı Oda yeni bölüm canlı yayın izlemek ve yepyeni hikayelerin kahramanlarını tanımak için Kırmızı Oda canlı izle! TV8 canlı yayın ile Kırmızı Oda yeni bölüm canlı izleme detayları yazının devamında...

Kırmızı Oda canlı izle! TV8 canlı yayın ile Kırmızı Oda yeni bölüm canlı izle!

Cuma akşamları saat 20.00'de ekrana gelen Kırmızı Oda 53. bölümüyle izleyici karşısında. TV8 canlı yayın ile Kırmızı Oda canlı izlemek için BURAYA TIKLAYINIZ.

Kırmızı Oda konusu nedir?

Kırmızı Oda Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004'te yayınlanan Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlama bir dizidir. Dizide, İstanbul’da psikiyatri kliniği sahibini ve bir psikiyatrist olan Doktor Hanım’a ve diğer psikiyatrlara başvuran danışanların etkileyici hikayeleri anlatılmaktadır.

Editör: TE Bilisim