Bu sabah, İstanbul Genç İHH Lise Başkanı Muratcan Kaya,  Yedihilal Teknoloji Takımları Sorumlusu Yusuf Taha Göktaş,  Baykar Uçak Mühendisi  Tarık Kesekçi ve İstanbul Genç İHH Başkanı Kaan Talip Tığlı, Bursa'da teknoloji kampına giderken trafik kazası geçirdi. Trafik kazası geçiren 4 İHH (İnsani Yardım Vakfı) gönüllüsü de ahirete irtihal etti.

Ahirete irtihal eden İHH gönüllülerinden Baykar Uçak Mühendisi Tarık Kesekçi'nin 6 yıl önce yaptığı Facebook paylaşımı, gündem oldu.

"Büyüyünce Erbakan olacağım"

Kesekçi'nin paylaşımında, "Gayemiz, makine mühendisi olma gayesi değil, aksine Erbakan olma gayesidir." ifadelerine yer verildi.

Tarık Kesekçi, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer vermişti:

"İlk dava hayalimdi “Büyüyünce Erbakan olacağım”. Onun hayaliyle koşa koşa geldim İTÜ’ye. Soranlara “Erbakan’ın okulunda okuyorum” diyorum. Çünkü bu okuldaki gayemiz uçak mühendisi, makine mühendisi olma gayesi değil aksine Erbakan olma gayesidir. İslam’a böyle hizmet edilir diye gösteren zat-ı muhteremin gösterdiği yoldan yürümek için buralardayız. Parası, malı, mülkü, makamı batsın. Vatanımıza, milletimize, dinimize hem mühendis hem lider hem de savunan adam olan olan Erbakan gibi hizmet edebilmek duası ile."
Editör: TE Bilisim