Kuruluş (Diriliş) Osman dizisi nefes kesen 73. son bölümüyle 1 Aralık Çarşamba akşamı izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde Tekfurlar obaya ziyarete gelen İznik Valis Saguros ve kızını hedefe koyarken Osman Bey ve alpleri vali ile kızını koruyabilecek midir? Söğüt saldırısını boşa çıkaran ve Papaz Gregor'un cezasını kesen Osman Gazi, bu kez tekfurları iyiden iyiye köşeye sıkıştırmıştır. İnternetten diriliş Osman dizisi son bölüm full kesintisiz izlemek için gerekli bilgiler yazımızda yer alacak. Dizinin finalinde patlayan madenlerina rdından alpler ve Osman Bey öldü mü sorusu da merak ediliyor. Tüm gelişmeleri öğrenmek için  Kuruluş Osman son bölüm tek parça izle! (73 Bölüm 1 Aralık) ATV ile Kuruluş (Diriliş) Osman 73 bölüm full izle bağlantısı yazının devamında.

Kuruluş Osman son bölüm tek parça izle! (73 Bölüm 1 Aralık) ATV ile Kuruluş (Diriliş) Osman 73 bölüm full izle!

Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı Bozdağ FİLM imzalı Kuruluş (Diriliş) Osman son bölüm tek parça full izlemek için BURAYA TIKLAYINIZ.

Kuruluş Osman 73. bölümde neler yaşandı?

"Gayrı İnegöl'ün fethi bu madenden geçer!"

Tekfurlar, İznik Valisini hedef alıyor

Kuruluş Osman yeni bölümde Söğüt saldırısını boşa çıkaran ve Papaz Gregor'un cezasını kesen Osman Bey, tekfurları köşeye sıkıştırmıştır. İznik Valisi Saguros'un Söğüt'e yapacağı ziyaret tekfurlara bekledikleri fırsatı verir. Osman Bey'in ticaretini bitirmek ve itibarını zedelemek isteyen tekfurlar, hedefine Vali Saguros ve kızını koyar.

Mari Kosses'ten Turgut Bey'e mesaj

İnegöl'ün fethine hazırlanan Osman Bey, şehrin zenginliğinin kaynağı madeni ele geçirerek Tekfur Nikola'yı zayıflatmayı planlar. Ağabeyi Tekfur Kosses tarafından Tekfur Nikola ile evlenmeye zorlanan Mari Kosses ise Turgut Bey'e haber göndererek kendisini kaçırmasını ister!

Osman Bey'in harekat planı işleyecek midir?

Madeni alabilmek için Osman Bey nasıl bir yol izleyecektir? Tekfurlar Vali Saguros'tan kurtulmak için ne yapacak? Osman Bey, Vali Saguros'u koruyabilecek mi? Turgut Bey, Mari'nin gönderdiği mesaja nasl yanıt verecek? Osman Bey madeni almak için nasıl bir strateji izleyecek?

Kuruluş Osman her hafta Çarşamba akşamları saat 20.00'de izleyicisiyle buluşmaya devam etmektedir.

Editör: TE Bilisim