Pasifik GYO halka arz işlemleri ne zaman yapılacak? Pasifik GYO halka arz hisse fiyatı ne kadar? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Pasifik GYO halka arz süreci başlıyor. Geçtiğimiz hafta SPK yaptığı açıklamada Pasifik GYO’nun halka arzına onay vermişti. Şirketin sermayesi 67,5 milyon lira artırılarak, hisse senedi başına 16,38 liradan satış olacak. Peki; Pasifik GYO halka arz ne zaman? Pasifik GYO halka arz eşit mi oransal mı? Ek satış dahil hisselerin tamamının satılması halinde halka arzın büyüklüğünün 1,3 milyar liraya çıkacağı tahmin ediliyor. Peki, Pasifik GYO halka arz işlemleri ne zaman yapılacak? Pasifik GYO halka arz hisse fiyatı ne kadar?

PASİFİK GYO HALKA ARZ HİSSE FİYATI NE KADAR?

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arzı için şirketin mevcut sermaye miktarı 200.000.000 TL, bedeli sermaye artırımıyla 267.500.00 TL’ye çıkarılmış olacak

Gelecek taleplerin, halka arz edilecek hisse tutarından daha çok olması durumundaysa mevcut 3 ortağa ait olan eşit miktarlarda toplam 13.500.000 TL’lik nominal değerli paylar ek satışa dönüşebilecek. Hisse fiyatıyla ilgili gelen ilk bilgi ise Pasifik Gayrimenkul paylarının 16,38 TL sabit fiyatıyla halka arz olacağı yönünde.

PASİFİK GYO HALKA ARZ İŞLEMLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Sermaye Piyasası Kurulu’nun onayı sonrasında Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin yatırımcısı olmak isteyen kişiler arz tarihine ilişkin gelecek resmi açıklamayı beklemeye başladı. Pasifik GYO’dan beklenen resmi açıklama kısa süre önce geldi. Buna göre talep toplama tarihleri 9-10 Aralık 2021 olacak.

PASİFİK GYO HAKKINDA

Pasifik GYO, bağlı bulunduğu Pasifik Grubu'nun Next Level Ankara; Next Level Loft, Next Level Çayyolu gibi gayrimenkul ve inşaat sektörlerinde ilklere imza atan vizyonu, zengin deneyimi ve güçlü sermaye yapısı ile Türkiye'nin önde gelen GYO şirketlerinden biri olmayı hedefliyor.

Bünyesinde, Türkiye'nin en büyük karma projesi olan Merkez Ankara ve İstanbul'un kalbinde hayata geçirilecek Levent projelerini barındıran Pasifik GYO, sağlıklı ve güvenilir büyümesini sürdürerek gayrimenkul portföyünü genişletmeyi, değer üretmeyi, böylece hissedarlarına, paydaşlarına, müşterilerine ve ülkemize yeni yatırım fırsatları sunmayı amaçlıyor.

Editör: TE Bilisim