Dünya Mühendisler Günü sözleri ve mesajları! 2021 Dünya Mühendisler Günü için anlamlı sözleri sosyal medyada gündem oldu. Dünya Mühendisler Günü her ay aralık ayında yeniden gündeme geliyor. Mühendislerin toplumdaki yerine dikkat çekmek isteyenler, başta sosyal medya olmak üzere birçok platformda “Mühendisler Günü” paylaşımında bulunuyor. İşte, Dünya Mühendisler Günü sözleri ve mesajları! 2021 Dünya Mühendisler Günü için anlamlı sözler!

DÜNYA MÜHENDİSLER GÜNÜ SÖZLERİ VE MESAJLARI!

“Çıktıkları bu uzun yolculukta, bilimi kendilerine yol arkadaşı seçmiş bütün mühendislerimizin, Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun!”

“Geleceğimizi tasarlamak için azimle ve özenle çalışan tüm mühendislerimizin 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun.”

“Yaşamımızı kolaylaştıran tasarımlara imza atan, bu alanda çalışan, emek veren tüm branşlardaki Mühendislerin 5 Aralık Dünya #MühendislerGünü 'nü kutluyorum.”

“Düşlemekle başlayan yolculuğun adıdır mühendislik! Düşlerini gerçekleştirmek için gece gündüz çalışan, tüm mühendislerin Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun!”

“Mühendislerimizin ve Türkiye’nin dört bir köşesindeki mühendis adaylarımızın Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun.”

“Ülkemize değer katan, insanlığa fayda sağlayan tüm mühendislerin ve bir mühendis olarak meslektaşlarımın #MühendislerGünü kutlu olsun.”

2021 DÜNYA MÜHENDİSLER GÜNÜ İÇİN ANLAMLI SÖZLER!

* Hayatı kolaylaştıran, hayata verimlilik katan ve fikirleri ile her zaman üretkenlik gösteren tüm mühendislerin ve mühendis adaylarının 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun.

* Bilimsel ve teknolojik sayısız ilerlemenin mimarı olan, ilkleri başaran ve bu teknoloji ve bilimle Türkiye'yi kalkındıracak tüm mühendislerin Dünya Mühendisler Günü'nü kutlarım.

* Farklı çalışmalar ve projelerle hayatımızı kolaylaştıran mühendislerin 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun.

* Mühendislik, beceri ve bilgilerin uzun soluklu elde edildiği ve üst seviye tecrübe gerektiren bir meslektir. Bu münasebetle Dünya Mühendisler Gününüzü kutlarım.

* Yaşamın her alanında teknoloji ve bilgi geliştiren ve uygulayan tüm mühendislerin Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun.

* Meslekte geçirilen her 1 sene mühendislik binasına konan ek bir taş gibidir. Uzun seneler hizmet etmiş ve hâlâ da hizmet veren mühendisleri canı gönülden tebrik eder, bu vesileyle tüm mühendislerimizin Dünya Mühendisler Gününü kutlarım.

* Sabah güne başlaması ve sona ermesine dek geçen zamanda karşımıza çıkan çoğu şey mühendislerimizin çalışmalarının ardından insanlığın hizmetine sunulan şeylerdir. Tüm mühendislerimizin bu özel gününü kutlarım.

* Tüm mühendislerin, değerli Meslektaşlarımızın Dünya Mühendisler Günü kutlu olsun. Toplumsal yaşamın her aşamasında önemli hizmetler veren Mühendislere hak ettikleri saygıyı gördükleri bir yaşam dileriz.

Editör: TE Bilisim