UEFA Şampiyonlar Ligi kura iptal mi oldu? Şampiyonlar Ligi kura çekimi tekrar ne zaman? Soruları sporseverler tarafından ve sosyal medyada sıkça araştırılmaya başlandı. UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde daha önce eşi benzeri olmayan bir olay meydana geldi. Aynı torbada yer almaması gereken 2 takım aynı torbada yer alınca ortalık karıştı. Peki, UEFA Şampiyonlar Ligi kura iptal mi oldu? Şampiyonlar Ligi kura çekimi tekrar ne zaman? İşte tüm detaylar…

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA İPTAL Mİ OLDU?

Villarreal'in eşleşebileceği takımların kura torbasına yanlışlıkla Manchester United eklendi ve İspanyol ekibinin rakibi olarak çekildi. İki takım aynı grupta yer aldıklarından bu kura gerçekleşemedi. Kura torbası yeniden karıştırıldı ve Villarreal'in rakibi bu kez Manchester City oldu.

Daha sonrasında Atletico Madrid'in rakiplerinin belirleneceği kura torbasına Manchester United'ın katılamadığı görüldü. Bu durum, Atletico Madrid'in çekebileceği rakipler arasında Manchester United'ın yer almamasına yol açtı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ TEKRAR NE ZAMAN?

UEFA, Şampiyonlar Ligi kura çekiminin yapılan hatadan dolayı tekrarlanacağını açıkladı. Kura çekiminin 17.00'de yeniden yapılacak.

Editör: TE Bilisim