ATV'de her çarşamba izlenme rekoru kıran Osmanlı dizisi Kuruluş (Diriliş) Osman son bölüm izleyemeyen ya da yeniden bu heyecanı yaşamak isteyen dizi takipçileri Kuruluş Osman 76 bölüm tek parça izle! Osmanlı dizisi yeni bölüm ATV Kuruluş (Diriliş) Osman son bölüm izleme bilgilerini araştırmaya başladı. 22 Aralık akşamı yayınlanan Kuruluş Osman yeni bölümde Ağır yaralı olan Osman Bey Vezir Alemşah'ın adamlarından kurtularak bir mağaraya sığınır. Osman Gazi iyileşebilecek midir? Osman Gazi'nin yokluğunda Kayı Obası'nın başsız kalmasını istemeyen Gündüz Bey posta oturur. Heyecan dolu yeni bölüm gelişmelerini izleyerek olaylara tanıklık etmek için Kuruluş Osman 76 bölüm tek parça izle! Osmanlı dizisi yeni bölüm ATV Kuruluş (Diriliş) Osman son bölüm izle ve Kuruluş Osman son bölüm izle tek parça bilgileri yazımızda...

Kuruluş Osman 76 bölüm tek parça izle! Osmanlı dizisi yeni bölüm ATV Kuruluş (Diriliş) Osman son bölüm izle!

Kuruluş Osman son bölüm tek parça izlemek için TIKLATINIZ!

Kuruluş Osman canlı izlemek için TIKLAYINIZ!

Kuruluş (Diriliş Osman) 76. bölüm özeti

"Gayrı bu obanın da benim de beyim sensin Gündüz Bey!"

Dizinin yeni bölümünde Osman Gazi ağır yaralı vaziyette olmasına rağmen Vezir Alemşah'ın adamlarından kurtulup bir mağaraya sığınmayı başarır.

Osman Bey sığındığı mağarada ölüm kalım savaşı verirken, onun yokluğunda Kayı Obası'nın başsız kalmasını istemeyen Gündüz Bey posta oturur.

Boran Alp de Gündüz Bey'e bağlılığını dile getirir.

Malhun Hatun, Osman Bey'e yapılan suçlamalarla ilgili Vezir Alemşah'tan hesap sorarken; Bala Hatun da Osman Bey'i bulabilmek için her yolu denemektedir.

Öte yandan Tekfur Nikola kendisine yaşattıklarının intikamını almaya ant içtiği Mari'yi yaralarken, Turgut Bey ise Mari'yi kurtarmak için İnegöl Kalesi'ne sızmıştır.

Ağır yaralı haldeki Osman Bey yeniden ayağa kalkabilecek mi?

Osman Bey peşindeki Konur Alp ve adamlarına yakalanmamak için ne yapacak?

Malhun Hatun ve Bala Hatun, posta oturan Gündüz Bey'e karşı nasıl bir tavır alacak?

Nikola'ın yaraladığı Mari kurtulabilecek mi?

Turgut Bey, Mari'yi kurtarmak icin neler yapacak? Heyecan dolu gelişmeler Kuruluş Osman son bölüm izleyenlerini bekliyor.

Editör: TE Bilisim