Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile Kanal D'de her pazar izleyicisiyle buluşan Yargı dizisi bu akşam yayın akışında yer almıyor. Dizinin yayın saatinde Çember: Karanlığın Gözleri adlı filmin yer almasıyla izleyiciler Yargı bu akşam neden yok, bitti mi? Yargı yeni bölüm ne zaman, hangi tarihte? sorularına yanıt aramaya başladı. Konuya ilişkin dizinin sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Peki, Yargı bu akşam neden yok, bitti mi? Yargı yeni bölüm ne zaman, hangi tarihte? İşte detaylar!..

Yargı bu akşam neden yok, bitti mi? Yargı yeni bölüm ne zaman, hangi tarihte?

Yargı dizisi bu akşam 15. bölümüyle ekrana gelecekti. Ancak dizinin sosyal medya hesabından yapılan açıklama Yargı izleyicilerine hüsran yaşattı.

Konuyla ilgili yapılan paylaşımda; "Sevgili izleyicilerimiz, Her Pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizimiz Yargı'nın yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Hikayemiz 9 Ocak Pazar akşamı kaldığı yerden devam edecek." denildi.

Yargı son bölümünde Engin'in ölümünün ardından tüm oklar Ceylin'e çevrildiğinden Ceylin gözaltına alınmıştı. 9 Ocak Yargı yeni bölüm gelişmeleri merakla bekleniyor...

Editör: TE Bilisim