Kızlarının üniversiteye kabulünü sağlamak için rüşvet verdiği suçu nedeniyle aldığı iki aylık hapis cezasını çektikten sonra şartlı tahliye edilen Full House dizisi yıldızı Lori Loughlin’in evi soyuldu.

Loughlin ve moda tasarımcısı eşi Mossimo Giannulli’nin Los Angeles’taki evine giren hırsızlar, 1 milyon dolar değerindeki mücevherlerini çaldı.

"HIRSIZLAR ABD'Yİ TERK ETTİ"

Güvenlik kamerası kayıtlarına göre, siya giysili ve maskeli hırsızlar evin yatak odası camından içeri girdi. Eve girilip mücevherlerin çalındığı, evin çalışanı tarafından fark edildi. Soygun sırasında Loughlin ve Giannulli’nin evde olmadığı öğrenildi. Polis, soyguncuların Güney Amerikalı olduğunu ve soygun sonrası ABD’yi terk ettiklerini tahmin ediyor.

Loughlin ve moda tasarımcısı eşi Mossimo Giannulli kızları Olivia Jade ve Isabella Rose'un üniversiteye kabul edilmesini sağlamak için 500 bin dolar rüşvet vermişti. Loughlin, Aralık 2020’de iki aylık hapis cezasını tamamlamış ve şartlı tahliye edilmişti.

Loughlin, kızlarının üniversiteye kabulünü sağlamak için telefon ve posta dolandırıcılığı suçlamasını kabul ettikten sonra hapis cezasının yanı sıra 150 bin dolarlık para ve 100 saatlik kamu hizmeti cezası da almıştı.

Giannulli de beş ay hapis, 250 bin dolar para ve 250 saat kamu hizmeti cezalarına çarptırılmıştı.

DİZİLERİ İPTAL EDİLMİŞTİ

Loughlin, rüşvet skandalı sonrası 2019'da Netflix dizisi Fuller House'dan çıkarılmış ve henüz plan aşamasında olan iki dizisi de iptal edilmişti.

Editör: TE Bilisim