Kim Milyoner Olmak İster'de geceye damga vuran bir an yaşandı. Kenan İmirzalıoğlu'nun yarışmaya katılan Hamide Tanır'a yönelttiği soru, Avrupa'nın kirli geçmişini bir kez daha hatırlattı.

Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacıya "1980'lere kadar hangi ülkedeki yetim, gayrimeşru doğmuş, ebeveyni alkolik, ayrılmış veya fakir olan çocuklar devlet tarafından bazen açık artırmada satılarak çiftliklerde zorla çalıştırılmıştır?" sorusunu yöneltti. Şıklar arasında, Danimarka, Norveç, İsviçre ve Belçika yer aldı.

CEVABIN İSVİÇRE OLDUĞUNU DUYUNCA ŞAŞIRDI

Şıklar arasında İsviçre'yi farklı bir yere koyan yarışmacı Hamide Hanım, ''İsviçre çok farklı güzel bir ülkedir. Asla İsviçre demek istemiyorum.'' ifadelerini kullandı.

Sorunun doğru cevabını bilmeyen Hamide Hanım, yarışmadan çekilme kararı aldı. Yarışmadan çekilmesinin ardından soruya cevap veren Hamide Tanır, "Danimarka" şıkkını tercih etti. Doğru cevap ise İsviçre idi.

Öte yandan enerjisi ve neşesiyle izleyicilere de pozitif izlenim bırakan sempatik yarışmacı, İngiltere Kraliçesi hayranı olduğunu söyledi. Programda bir de el sallayan yarışmacı, söz konusu selamlamayı Kraliçe'den aldığını ve çok beğendiğini de ekledi. 

Editör: TE Bilisim