Babasının vefatının ardından hekim olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vaat eden Ömer ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Hakan'ın şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesiyle yaşadıkları olayları konu eden Kasaba Doktoru bu akşam 1. bölümüyle TRT 1'de! Kasaba Doktoru canlı izle! TRT 1 yeni dizisi Kasaba Doktoru canlı izle ilk bölüm! Kasaba Doktoru ilk bölümde Ömer’in babası yaralı olarak geldiği Özel Gümüşok Hastanesi’nde vefat eder. Ömer babasının vefatından hastaneyi sorumlu tutar ve kendince hesap sormaya kalkar. Hakan Hoca’nın zamanında müdahalesiyle de hayatı değişir. Kasaba Doktoru 1. bölüm tamamını internetten canlı olarak seyretmek için Kasaba Doktoru canlı izle! TRT 1 yeni dizisi Kasaba Doktoru canlı izle bilgileri metnin devamında yer almakta.

Kasaba Doktoru canlı izle! TRT 1 yeni dizisi Kasaba Doktoru canlı izle ilk bölüm!

KASABA DOKTORU 1. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

TRT 1'in yeni dizisi Kasaba Doktoru'nda; Ömer’in babası yaralı olarak geldiği Özel Gümüşok Hastanesi’nde vefat eder.

Ömer bu vefattan hastaneyi sorumlu tutar ve kendince hesap sormaya kalkar.

Hakan Hoca’nın zamanında müdahalesiyle de hayatı değişir…

Ünlü doktor ve cerrahlarını barındıran bu hastanede kendini kanıtlamak için bir mücadelenin içine girer.

Özellikle de Dr. Leyla bu başarılı doktorlar içinde hem zekası, hem cesareti hem de hünerli elleriyle yıldız gibi parlamaktadır.

İlk günlerde Leyla’yla yıldızı hiç barışmayan Ömer, günler geçtikçe Leyla’nın büyüsüne kapılmaktan kendini alamaz.

Fakat Leyla ortadan kaybolur, ondan hiçbir şekilde haber alamaz.

Özel Gümüşok Hastanesi cerrahi bölümünde kendisine bir yer edinmeye çalışan Ömer, aradan geçen beş yıl sonra, girdiği bir ameliyatta hastasını kaybetmesinin ardından, kendisini İstanbul’dan uzak bir yerde bir belde hastanesi olan Özel Uluçınar Hastanesi’nde bulur.

Bu hastaneden bir an önce kurtulmaya çalışan Ömer’in yolu, Hakan Hoca ile kesişecektir.

Editör: TE Bilisim