Avrupa kupalarında tartıya çıkan 4 takımımızdan, Başakşehir deplasmanda İskoç ekibi Heartes FC’yi 4-0’la bozguna uğratarak grubunda liderliğe yükseldi. Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, 90 dakikada ortaya koyduğu mücadele, futbol ve golleriyle takdir kazandı.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde Şampiyonlar Ligi’nden elendiği Dinamo Kiev’i İstanbul’da 90+6’da yeni transferi Batshuayi’nin golüyle devirerek rövanşı aldı.

Evinde 1-0 geriye düşen Sivasspor ise Slavia Prag’la 1-1 berabere kaldı. Akşam maçlarında sevinen Türkiye’nin gecesi karardı. Bordo-Mavililer Budapeşte’de 80 dakika boyunca 10 kişi oynayan Ferençvaroş’a 3-2 mağlup oldu.

Trabzonspor’da 3’lü defans fantezisinin ortasında Bartra değil de Hugo olunca, 3 oyuncudan oluşan 10 numarayla Avrupa maçına başlayınca sonuç kaçınılmaz. Ondan sonra 5 tane hücumcu da oyuna alsan kapalı defansı aşamıyorsun.. İki süper lig maçı tecrübesi olan, Avrupa tecrübesi olmayan Muhammed Taha Tepe’yi oynatmak büyük bir hatadır. Erce’yi gönderip yerine kaleci transferi yapmamak intihardır.

Fırtına’nın kadromuz kötü mü? ASLA! Son yılların en iyi kadrosu NET!

Peki ya oyunumuz iyi mi? ASLA! Trabzonspor bu değil!

Bu Trabzonspor’a sabır gerek, çok yeni isimler katıldı takıma ama hiç şüphemiz yok ki gelecek haftalarda çok iyi olacak bu takım.

Son sözümüz SABIR ve DESTEK! Lütfen.

Evinde 1-0 geriye düşen Sivasspor ise Slavia Prag’la 1-1 berabere kaldı. Akşam maçlarında sevinen Türkiye’nin gecesi karardı.

Ülke puanı için büyük avantajlı bir gece oldu.

Alkışlar Başakşehir, tebrikler F. Bahçe.

Tabii bunlar grup maçları. Kalan maçlarda başarılar takımlarımıza…