Osmanlı’nın toprakları üzerinde yaşayıp Osmanlı’ya sövenlerin, işgalci Yunan’a, İngiliz’e, Fransız’a tek bir kelime ettiğini duydunuz mu? \n \nOsmanlı’ya sövüp, işgalci ülkelere tek kelime etmeyenlerin, bu vatanla, bu milletle, bu bayrakla bir ilgisi olamaz.

9 Eylül, Müslüman Osmanlı halkının İzmir’i Yunan işgalinden kurtardığı, Yunan askerlerini denize döktüğü günün yıl dönümü.

Maalesef İzmir’in kurtuluşunun 100. yılını buruk kutladık. Burukluktan da öte büyük bir “ihanet”, kabul edilemez “alçak” bir saldırının gölgesinde kutladık.

Türkiye olarak Yunanistan’la en gerilimli günlerimizi yaşarken, CHP’nin İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer hezeyanlarıyla bugüne gölge düşürdü.

“Yüz yıl önceydi. Bu toprakları yönetenler, gaflet, delalet hatta hıyanet içindeydi” diyerek Osmanlı Devleti’ne “alçakça” bir saldırıda bulundu.

İlginçtir ki Neyzen Tevfik yıllar önce tarihe şu notu düşmüş;

“Geldikleri gibi gitmediler;

Kimi itini bıraktı, kimi bitini.

Kimi de piçini bıraktı!..

Yoksa bu kadar şerefsizin bizden olması mümkün değil!..”

Neyzen Tevfik kimi kastetmiş olabilir ki?

CHP’NİN BİTMEYEN OSMANLI DÜŞMANLIĞI

CHP’nin genetik kodları İslam’a, Müslümanlara, Türk Milletine, atalarımıza, tarihimize, milli ve manevi önderlerimize düşmanlıkla yazılmış.

Çok geriye gitmeden size bunun bazı örneklerini vereyim…

Kılıçdaroğlu Uşak’ta çiftçilere hitap ediyor; “Koca Osmanlı diyorlar. Bir kilo şeker üretemeyen Osmanlı ile övünüyorlar.”

Kılıçdaroğlu İstanbul’da gençlere hitap ediyor; “Sevgili gençler, devasa Osmanlı’nın kendi parasını basacak bankası yoktu.”

Kılıçdaroğlu Mersin’de Yörüklere hitap ediyor; “Bu çadırlar güzel Türkçemizi asırlar boyu yaşatan çadırlardır. Osmanlı’nın zulmüne karşı bu çadırlarda ne mücadeleler verildi.”

Diğer CHP’liler boş durur mu?

Beylikdüzü meydanına Kıbrıs’ta Türkleri katleden Makarios’un heykelini CHP’li İmamoğlu dikmedi mi?

Osmanlı Devleti’nin kurulduğu Söğüt’ün Bilecik Belediye Başkanı CHP’li göreve gelir gelmez belediye binasının duvarlarındaki Osmanlıyı anlatan minyatürleri kazıyıp, Osmanlı Padişahlarının olduğu panoları kaldırmadı mı?

CHP DE YUNAN GİBİ DENİZE DÖKÜLECEK

Yunanistan’ın Türkiye’ye karşı ateşle oynadığı gibi CHP de Türkiye’ye ve milletimize karşı ateşle oynamaktadır.

Miçotakis’in Türkiye’ye karşı kustuğu kin ve nefretin aynısını Kılıçdaroğlu, Tunç ve diğer CHP’liler de Osmanlı’ya karşı kusuyorlar.

Bunu da Osmanlı’nın 600 yıl boyunca uğrunda milyonlarca şehit vererek miras bıraktığı Türkiye toprakları üzerinde yapıyorlar.

Yunanistan’ı yönetenler, Osmanlı Devleti’ne, Müslümanlara, Türklere düşmandır. Ama inanın CHP zihniyeti, Osmanlı’ya da, atalarımıza da onlardan daha büyük düşmandır…

Osmanlı’nın toprakları üzerinde yaşayıp Osmanlı’ya sövenlerin, işgalci Yunan’a, İngiliz’e, Fransız’a tek bir kelime ettiğini duydunuz mu?

Osmanlı’ya sövüp, işgalci ülkelere tek kelime etmeyenlerin, bu vatanla, bu milletle, bu bayrakla bir ilgisi olamaz.

Rahmetli Abdurrahim Karakoç ne güzel söylemiş;

“İlim adamıyım der, araştır Mason çıkar,

Dört makale yazmışsa dördü de fason çıkar.

Hele bir araştır bak aslını/astarını,

Büyük dedesi Yorgi, babası Mişon çıkar.”