İHH; milletimizin, ülkemizin ve Ümmet-i Muhammed’in yüz akı kurumlardan biridir. Hatta bu kurumların en önde gelenlerindendir.

İyi ki İHH var!.. Vicdanımızın sesi oluyor, üzerimizdeki yükü kaldırıyor, tembelliğimizi ve acziyetimizi bir nebze olsun örtüyor yaptığı çalışmalarla!..

İlk Bosna Savaşı’nda Sırp katliamlarına karşı Boşnakların yanında yer alıp fedakârca ve cesurca yaptığı çalışmalarla, Müslümanların yardımına koşmasıyla duyurdu adını.

Daha sonra Afrika, Filipinler, Filistin, Gazze, Arakan, Açe, Balkanlar, Irak, Suriye vb. dünyanın dört bir yanına götürdüğü yardımlarla, yaptığı çalışmalarla her geçen gün milletimizin gönlünde taht kurup müstesna bir yer kazandı.

Dünyanın dört bir yanında başta Müslümanlar olmak üzere mazlum milletler, “tek dişi kalmış canavar” Batı’nın ve ABD’nin zulmü altında inim inim inlerken İHH, o hâkim düzene rağmen mazlumların yanında yer aldı, almaya da devam ediyor.

Nerede kanayan bir yara varsa orada İHH var!..

Nerde açlık, yoksulluk, felaket varsa orada yaraları sarmak için İHH var!..

Nerede ehli küffarın zulmettiği bir Müslüman varsa ehli küffarın karşısına dikilen, onların korkulu rüyası olan İHH var!..

Nerede dünyanın kör, sağır, dilsiz olduğu bir zulüm, katliam yaşansa orada mazlumların gözü, kulağı, dili olan İHH var!..

Hiç kimsenin gitmeye cesaret edemediği, ulaşamadığı yerlere gitme cesaretini İHH gösteriyor; oralara ulaşmakla kalmıyor, oradaki insanların aşı, ekmeği, suyu, umudu oluyor.

Sadece Müslümanların değil; dil, din, ırk ayrımı yapmadan mazlum gayri Müslimlerin de aşı, ekmeği, suyu, umudu oluyor.

Saldırıların başladığı günden bu yana Suriye’ye yönelik yardımlarını aralıksız sürdüren İHH İnsani Yardım Vakfı, yine ses getirecek bir eylem planını uygulamaya koyuyor:

Dünyanın sessiz kaldığı Halep’teki duruma dikkat çekmek amacıyla bir kara konvoyu hazırlıyor. 14 Aralık Çarşamba günü Türkiye’nin dört bir yanından Cilvegözü Sınır Kapısı’na “Halep’e Yol Açın” sloganıyla bir kara konvoyu yola çıkacak. İstanbul Kazlıçeşme Meydanı’ndan Saat 11.00’de yapılacak basın açıklamasının ardından yola çıkması planlanan konvoya Türkiye’nin 81 ili ve yurt dışından da katılımlar olacak. Konvoyda, içerisinde temel gıda malzemelerinin yer alacağı yardım TIR’ları olacağı gibi katılımcılar da yanlarında insani yardım malzemeleri getirebilecek. Konvoyun son durağı olan Cilvegözü sınır kapısında bir basın açıklaması yapılacak. Açıklamada katliamların durdurulması ve insani yardım koridoru açılarak bu yardımların ulaştırılması çağrısı yapılacak.

İstanbul’dan başlayacak ve herkesin kendi özel araçlarıyla katılacağı yolculuğa dâhil olmak isteyenler için Sakarya, Ankara, Konya, Kayseri ve Kahramanmaraş illeri buluşma noktaları olarak belirlenmiştir.

Fırsatı ve imkânı olan herkes, bu konvoya katılsın!..

Fırsatı ve imkânı olan herkes, İHH’yı desteklesin!..

İyi ki İHH İnsani Yardım vakfı var!..

İyi ki başta Bülent Yıldırım abimiz olmak üzere İHH’da çalışan fedakâr, cefakâr, cesur insanlar ve hiçbir karşılık beklemeden çalışan İHH gönüllüleri var!..

Allah, sayınızı ve gayretinizi artırsın!..