Türkiye’de belli bir kesim var ki kendilerini hep ayrıcalıklı, hep üstün, hep farklı görüyorlar. Onlar ülkenin hatta milletin yegâne sahibidir ve ülke millet adına söz söyleme, kararlar alma, alınan karaları beğenmeme, ülkenin kaymağını yeme konusunda tartışmasız ayrıcalıklıdırlar.

Onların gözünde Anadolu insanı “Öküz Anadolulu” olarak tanım bulur.

Ülkeye Komünizm gelecekse de, demokrasi gelecekse de onlar getirecektir.

İtiraz edemezsiniz, olur da ederseniz haddinizi bildirirler.

Onlardan farklı bir siyasi görüş sahibi olamazsınız, onların beğenmediği siyasileri destekleyemezsiniz. Onların beğenmediğini beğenme, övmediğin övme, reddettiğini kabul etme, kabul ettiğini reddetme gibi bir hakka sahip değilsinizdir.

Olur da bunlara aykırı bir eylem ve söylem içinde olursanız linç edilmeyi, itibarsızlaştırılmayı, ekmeğinizle oynanmasını, işsiz kalmayı, tecrit edilmeyi göze almalısınız.

Başkaları ne der, hakkımda ne düşünürler der gibi kaygılarınız varsa aykırı olmayı aklınızdan geçirmeyin.

Makam mevki, şan şöhret, maddi kazanç gibi dünyalık kaygılarınız varsa bunlarla takışmak, onların zıddına bir yol ve yön takip etmek size kaybettirebilir, buna razı ve hazırlıklı değilseniz nabza göre şerbet vermeye devam edin.

Halkın ne dediğini Hakk’ın ne dediğine tercih edecek kadar zayıf bir karaktere sahipseniz bunlarla mücadele etme şansınız yoktur. Boş yere Donkişotluk yapıp yel değirmenlerine savaş açmayın.

Peki; vatan, millet ve Ümmet-i Muhammed’e ihanette hem ihanetin dibini bulup hem de en vatansever, en milliyetçi, en ulusalcı görünmek; Beyaz Türkler(!) arasında kendinize yer bulmak ve kabul görmek istiyorsanız neler yapmalısınız? Bu da çok zor değil size üç beş tane ipucu vereyim ki dokunulmaz olasınız. Her haltı yiyip yine de ülkesini seven yegâne vatanperver siz olasınız:

*Bu milletin millî ve manevi değerlerine düşman olmalısınız. Fırsatını buldukça bu değerleri hafife almalı, bunlarla dalga geçmelisiniz.

*İslami hassasiyet sahibi insanları sürekli hakir görüp aşağılamalı, inançlarıyla dalga geçmelisiniz; giyim kuşamlarını alay konusu yapmalı, inançları doğrultusunda giyinenleri kamusal alanda ve sosyal ortamlarda sürekli linç ve taciz etmelisiniz.

*İslam’ı ve Müslüman’ı hedef alan her türlü saldırıyı, hakareti fikir özgürlüğü olarak savunup sahiplenmeli; ancak Müslümanların İslami hassasiyetleri, inançları dolayısıyla reddettiği size dair ne kadar fikir, inanç, değer varsa onlara zorla kabul ettirmeye çalışmalı, her türlü dayatmayı yapmalı, başarılı olamadığınızda yaşam tarzımıza müdahale var, özgürlüğümüz kısıtlanıyor diye yaygara koparmalısınız.

*Ramazan aylarında âleni içki içip oruç tutanların önünde tıka basa yiyip içmeli ve bunu da çağdaşlığın gereği olarak lanse etmelisiniz. Ramazan ayı boyunca her gün İslam’ı ve Müslümanları hedef alan üç beş tane uyduruk haber üretip algı operasyonu yapmalısınız. Oruç tutmayanlara dayak, dincilerden laiklere baskı, mini etekli ve şortlu kıza saldırı vb. uyduruk haberler yapıp dünyayı ayağa kaldırmalı; tesettürlü, sakallı, sarıklı, cüppeli Müslümanlara saldırının alt yapısını hazırlayıp bunları gerçekleştiren ultra Kemalist, aşırı laikçileri ise görmezden gelmeli hatta onları mağdur ve mazlum olarak millete yutturmalısınız.

*Yerli ve millî değerleri savunan, gelenek ve göreneklerine bağlı, İslami hassasiyet sahibi olan; ultra Kemalist ve aşırı laikçi fikirlere mesafeli, çağdaşlığı cıbıldak giyim, absürt yaşam tarzı olarak anlamayan herkese aleni cephe alıp itibarsızlaştırma yoluna gitmelisiniz ve hain, Arap uşağı vb. ithamlarla yaftalamalısınız.

*Milletin yarısından fazlasının tercihiyle seçilmiş olsa da istemediğiniz siyasetçiyi, partiyi gayri meşru ilan etmelisiniz.

*Recep Tayyip Erdoğan’a kin ve nefret besleyip her türlü hakareti edebilmeli ve bunu da fikir özgürlüğü olarak savunmalısınız. Karşısında olan herkesle kim olduğuna bakmadan ittifak etmeli, güç birliği yapmalı ve onları yüceltmeliniz.

*Ülkenizi ve milletinizi Avrupa’ya, Amerika’ya çok rahat gammazlayabilmeli, Türkiye’ye müdahale etmeye çağırmalı, iktidara ders verip haddini bildirmeleri için onlara her türlü lojistik destek vermeyi bir görev addetmelisiniz.

Daha pek çok madde var ama Beyaz Türklerden kabul görmek ve vatanseverliğinizi(!) ispat için şimdilik bunları yapıverin… Sonra yeni taktikler veririm…