Vatikan’ın ve küresel sömürü düzeninin bütün dünyaya dayattığı Hıristiyan şeriat takviminin 2016 yılı birkaç gün sonra bitiyor. Bütün dünyayla birlikte elimiz mahkûm kabul ettiğimiz bu takvimin 2016 yılını terörle anacaklar. 2016’nın dünyaya meydan okuyan dev projelerini hiç görmeyecekler. Üzülme numarası yapacaklar ama kahraman şehitlerden birini bile anmayacaklar.

Olsun…

İyilik şeytana rağmen iyi olmaya devem etmek değil miydi? Dünya âlemin en şerefli direnişi bu veledi iblislere rağmen iyilik direnişi değil miydi? Biz vatanı da, bayrağı da, milleti de Allah rızası için sevmemiş miydik? Öyleyse, Allah rızası gözettiğimiz hangi amelimiz için, Allah’tan başka kimden iltifat bekliyoruz? Vallahi iltifat etmesinler, çünkü “Karanlık, kötü ve Allah rızasından uzak bir iş mi yaptık ki bunlar bize iltifat etti” diye şüpheye düşeriz.

Herkes her şeyin farkında… Çok şehitler verdik. Ciğerimizi deldiler. Savaşarak hayatta ve savaşarak ayakta kalan şerefli şehit atalarımız gibi vatan millet uğruna Allah rızası için şehit olan bir millet olarak tarihe geçeceğiz. Onların üzülme numaralarının hepsinin aslında şehit kanlarına ekmek banan istismarcı şeytanlıklar olduğunun farkındayız. En çok sinirlendikleri, onları en çok üzen, en çok kahreden, kendi etlerini yiyecek kadar kudurdukları özelliğimizi iyi anlamamız lazım ki tuzağa düşmeyelim.

Biz şehitlerin arkasından kahrolmuyoruz. Üzülüyoruz, göğsümüz sıkışıyor ama yıkılıp isyan etmiyoruz. En sevdikleri adamı hatırlayın; şehit askerin ağabeyiydi! Kendisi de askerdi. Asker kardeşi şehit oldu diye devletine isyan etmişti. Selçuklu’dan bugüne uzanan şanlı ordumuzda bir tane bile örneği olmayan bu vakayı alıp başlarının üzerinde gezdirmişti, FETÖ, PKK vs… Ama aslolan biziz! Biz asılız! Onlar bize yaransınlar, onlar bizi ikna etsinler, onlar bizden izin istesinler… Hepimizin kahrolup, (haşa) umudumuzu kesip mahvolmamızı istiyorlar. Tam da bu sebeple sürekli üzülüyormuş gibi numara yapacaklar. Yapsınlar. 2016 yılında büyük acılar yaşadık ve ne büyük işler başardık. Şehit bizim evimizin şehidi, güneş bizim memleketin güneşi, acı bizim soframızın azığı ve şeref bizim atamızın mirası…