Cumhurbaşkanlığı seçimlerine üç gün kala, Ankara’da Millet İttifakı’nı oluşturan CHP, Saadet Partisi, İyi Parti ve küçük ortak Demokrat Parti’nin katıldığı bir toplantı yapılmıştı.

Hatırlarsanız o toplantıda ‘Millet İttifakı Tutum Belgesi’ açıklanmıştı.

Toplantıya Demokrat Parti adına katılan isim dikkat çekiciydi.

Bugün bu isim üzerinde durmamızın sebebi, Özhan Kızıltan’ın, Akasyamhaber’de yayınlanan ‘Millet İttifakının Hamisi Masonlar mı’ başlıklı yazısı oldu.

Özhan Kızıltan, eski bir Mason olarak, Masonları deşifre eden yazılar yazmaya başladıktan kısa bir süre sonra bu meselelerde görüşlerine başvurulan önemli bir isim haline geldi.

Önce, Youtuber Ruhi Çenet kendisiyle hazırladığı ‘Masonluk’ belgeseli için özel bir mülakat yaptı.

Sonra Gerçek Hayat Dergisi ve Yeni Şafak Gazetesi açıklamalarını ‘Masonlar FETÖ’ye kalkan oluyor!’ başlığıyla manşetlere taşıdı.

Bu haberlerden hemen sonra saldırıya uğradı; tedbiren üç ay tutuklu kaldı.

Çıkar çıkmaz yazdığı yazı; ‘Millet İttifakının Hamisi Masonlar mı?’

Dönelim bu yazıya…

Toplantıya Demokrat Parti adına katılan isim neden dikkat çekiciydi?

Çünkü “Bu kişi Hür Ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği’nin en kıdemli üyelerinden Mehmet Özdemir’in ta kendisiydi.”

Mehmet Özdemir’in orada ne işi vardı?

Bu sorunun cevabını ve daha fazlasını Kızıltan’ın yazısından takip edelim;

Demokrat Parti, Millet İttifakı temsil görevini seksenine merdiven dayamış, ununu eleyip eleğini duvara asmış olan Mehmet Özdemir’e neden vermişti?

Mehmet Özdemir, kırk beş yılı aşan Masonluğuyla saçlarını Ankara localarında ağartmış, bürokrasi dünyasının nimetlerinden kendince faydalanmış, sıradan bir emekli devlet memurudur.

Masonluk hayatına İnanış Locasında başlayan Özdemir, 1984 yılında Erdem Locasını kurmuş, yıllarca bu locaya hizmet etmiş, nihayetinde Loca Başkanlığı ve Üstadı Muhteremlik yaparak Masonik hayatını taçlandırmıştır.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin arifesinde dört parti adına hazırlanan bildiriyi de Mehmet Özdemir’in eline tutuşturup okuttular.

Mehmet Özdemir CHP adayına oy toplamak için basın bildirisi okuyacak adam mıdır?

Zamanında locasında Nazım Hikmet şiirlerinden duyduğu rahatsızlık nedeniyle ortalığı ayağa kaldıran, Nazım’ın ismi anıldığında sinirinden kıpkırmızı kesilen Mehmet Özdemir’e ne oldu da Muharrem İnce’nin yollarına düşüp, CHP’liler ile yan yana geldi?

Eğer 2018 seçimini Erdoğan kaybetseydi Mason Mehmet Özdemir’in okuduğu bildiri bir zamanlar Mason Emanuel Karasu’nun II. Abdülhamit’i tahttan indirirken okuduğu bildirinin aynısı olacaktı.

Olaydaki ince detayı görüyor musunuz?

Demokrat Partililer olarak sizin en önemli siyasetçilerinizi, milletvekillerinizi olağanüstü koşullarda Yassıada mahkemelerinde yargılayıp, Başbakanınız ve Bakanlarınızı idam sehpasına götüren celladınızla işbirliği yapmaya sizi kimler zorladı?

Bu sorunun cevabını tarih verecektir.

Birbirine ters siyasetlerin oluşturduğu ittifakın amacı da kuşkusuz Erdoğan’ı koltuğundan indirmek, ülkenin ikbalini egemenlerin çizdiği sınırlar içine hapsetmekti.