Akşener’in FETÖ’cü hakimlerin desteğiyle Devlet Bahçeli’yi devirme, MHP’yi ele geçirme operasyonunu unutmadınız değil mi? Operasyon başarısız olunca İyi Parti’yi (İP) kurduğunu da…

İP’i, MHP’de altına koltuk verilmeyenler, CHP’den transfer olanlar ve geçmişi bilinmeyen isimler kurdu. Bu üç saç ayağını bir araya getiren üst akıl ve gücün okyanus ötesinde ikamet eden “CIA elemanı” olduğunu da unutmadınız değil mi?

Seçime girememe riski olan İP’e, Genel Başkanı FETÖ kasetiyle devrilmiş CHP’nin yeni genel başkanı tarafından 15 milletvekilinin emanet verildiğini de…

Sonra İP’in tüm seçimlerde FETÖ ile PKK’nın desteklediği CHP ve HDP adaylarına destek olduğunu da hatırladınız değil mi?

“İYİ PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANIMIZ KAVUNCU FETÖ’CÜ…”

İP’in kurucularından olan Milletvekili Ümit Özdağ’ın İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında, “Partimizin İl Başkanı FETÖ’cüdür. Akşener’e bunu söyledim. Meral hanım, ‘devlette böyle bir bilgi yok.’ Ben de kendisine devlet elindeki her bilgiyi, herkese söylemez dedim!” sözleri yeni bir tartışma başlattı.

Kavuncu, Özdağ hakkında suç duyurusunda bulundu, partiden kovulmasını istedi. Akşener, Özdağ’a “yalancı” dedi. Anlayacağınız bu kavga çok şeye gebe…

Bu kavganın onlarca güçlü tarafı ve etkileyeceği önemli aktör var. Bundan dolayı da tam bir güçlüler savaşı izleyeceğiz. Peki kim bu aktörler ve güçlüler?

İYİ PARTİ’DE İSTİHBARAT SAVAŞLARI ŞİMDİ BAŞLADI

İP’in “akıl, para ve insan sermayesinin” FETÖ’den geldiğini bilmeyen kaldı mı? FETÖ’nün bir CIA proje ve taşeronu olduğunu duymayan ve bilmeyen var mı? FETÖ’nün Türkiye sınırlarını aşan çalışma ve gücünün arkasında CIA’nın olduğunu artık herkes biliyor!

Sorun Buğra Kavuncu’nun bu ağın neresinde durduğu. “Kavuncu” soyadının istihbarat örgütleriyle ilgisi 1938’de Özbekistan’dan Türkiye’ye göç eden büyük dede Abdurrahman Kavuncu ile başlıyor.

Dede Kavuncu, CIA’nın Orta Asya’daki operasyonlarını yöneten ajanı Ruzi Nazar’ın kankası…

Ruzi Nazar’ın öğrencisi eski MİT’çi CIA ajanı Enver Altaylı ise Buğra Kavuncu’nun dayısı. Şimdi FETÖ’den dolayı cezaevinde. Kavuncu ailesinden İsmail Kavuncu, Kazakistan’da FETÖ’nün bir numaralı ismi.

Şırnak Uludere’de 34 sivili bombalayan F-16’lara “vur emrini” ver raporu yazan kişi Genelkurmay Komuta Kontrol Daire Başkanı Tuğgeneral Salim Cüneyt Kavuncu idi…

KİM KAVUNCU’YU AKŞENER’İN PRENSİ VE İP’İN SÖZCÜSÜ YAPTI?

Buğra Kavuncu’yu genç yaşta İstanbul İl Başkanı, kısa süre sonra da GİK üyesi ve parti sözcüsü yapan gücün CIA ve Alman İstihbarat Örgütü BND’yle olan ilişkisi olabilir mi?

Akşener’in genç prensi karşısında parti kurucusu Özdağ’ın bile hiçbir şey yapamaması, Özdağ’ın güçsüzlüğünden değil, Kavuncu’nun sırtını yasladığı yerlerin çok güçlü olmasından kaynaklanıyor…

Kavuncu ailesinin CIA, MİT ve FETÖ bağlantıları aile bireylerini bulunmaz Hint kumaşı yapmakla bırakmıyor, dokunulmaz da yapıyor.

İP’te istihbarat örgütlerinin İP’leri birbirine iyice dolanmış durumda. İP ya bölünecek ya da Pensilvanya’nın kıdemli prensi Ali’nin partisine katılacak.

Kavuncu’nun FETÖ’cülüğünü tartışırken Akşener’i de unutmamanızı tavsiye ederim!