Gün geçmiyor ki, CAN VATAN için “CİĞER PARE”ler, “KINALI KUZU”lar toprağa düşmesin…

İki kutuplu dünyada Türkiye içinde lokal kalan terör saldırıları ve terörist guruplar, tek kutuplu dünyada uluslararası bir güce dönüştü. Daha önce Türkiye’de darbe yapmak için NATO’nun kullandığı terör örgütleri; yeni dönemde NATO, NATO üyesi ülkeler, AB Ülkeleri, küresel ve bölgesel aktörlerin arkasında durduğu bir güce dönüştü.

Kime diz çöktürülmek isteniyorsa, kim yönetimden uzaklaştırılmak isteniyorsa, kimin petrolüne, doğal gazına el konulmak isteniyorsa oraya bir terör örgütü musallat ediyorlar.

Türkiye 33 yıldır bu açık ve kahpe saldırının hedefinde. Aynı çatı altında oturduğumuz NATO, 15 Temmuz’da Türkiye’de darbe organize etmiştir. Topraklarınızı korumayı taahhüt eden NATO, topraklarımızı hedef alan terör örgütlerine hayat vermektedir. Türkiye’nin varlığını korumak yerine terör örgütlerinin varlığını devam ettirmek için çalışmaktadır.

Terör örgütü üyeliğiyle suçlanan HDP Milletvekili Ziya Pir aday olmadığı halde NATO üyesi ülkelerin Parlamenterleri tarafından “alt komisyon başkan yardımcılığına” seçiliyor. Hem de bu seçimi Türkiye’de yapılan toplantıda yapıyorlar.

Bu seçimi yapanlar, Ziya Pir’in Türkiye hakkındaki bölücü düşüncelerini, terör örgütü için de övücü ve yandaş görüşlerini gayet iyi biliyorlar.

Türkiye’yi yönetenler, NATO’nun perde arkasında ne filimler çevirdiğini, Türkiye’ye karşı hangi organizasyonları yaptığını ve hangi terör odaklarını desteklediğini biliyorlar. Artık bu alçak oyunları halkın da bilmesi gerekiyor. Cumhurbaşkanı “terör örgütlerine karşı seferberlik ilan” ederek; artık halkın bu mücadeleden haberdar olmasını, bu mücadeleye hazırlık yapmasını, bu mücadelenin içinde aktif olarak yer almasını istediğini tüm dünyaya ilan etmiştir.

Savaş halkımızın kapısına dayanmıştır. Halk bu savaşa hazırlanmazsa, Bosna ve Suriye’de yaşananlardan hiç ders almamışız demektir.

Türkiye, artık açıkça düşmanının adını söylüyor ve onlarla hesaplama adına ciddi operasyonlar yapıyor. Biz yol aldıkça onlar “kurşun teröristlerini” halkımızın üzerine salıyorlar. Beşiktaş’ta polis ve sivil vatandaşlarımıza yapılan saldırı ne ilk ne de son. Keşke son olsa. Ama düşman Bosna ve Suriye’de yaptığı soykırımları Türkiye için de istiyor ve bunun için can atıyor.

Kandil günü canlarımızı alanların, Kandil’ine operasyon yapmak kolay değil tabi. Ama artık düşmanın sinir uçlarımızı parçalayan saldırılarına karşı onların can damarına operasyon yapmanın zamanı geldi. Biliyorum ki, terör bitmeyecek, teröristler silahlarını bırakmayacak. Ancak bu savaşta halkın moral motivasyonunu yüksek tutmak hayati öneme sahip.

İslam dünyası adına ayakta duran tüm ülkeler bir bir düşürüldü. Ülkeyi yönetenler öldürüldü, tutuklandı, sürgün edildi. Buna direnen tek ülke Türkiye. Türkiye direnmenin ötesinde, diğer ülkeleri bu emperyalist vampirlere karşı uyandırmaya da çalışıyor.  Bunu kendileri için daha tehlikeli görüyorlar. Masada canlarını sıkan, kendileri ile pazarlık yapan, kendi istek ve taleplerinde ısrar eden bir Türkiye ve Erdoğan var. Bu da ABD’nin dizayn ettiği NATO ve AB’nin canını fena halde sıkıyor.

PKK, DEAŞ, PYD, Boko Haram, El-Kaide bitince terör bitecek mi? Bitmeyecek. Yeni isimler, yeni komuta kademesi, yeni kurşun teröristler; polisimizi, askerimizi, doktorumuzu, öğretmenimizi, çocuklarımızı öldürmeye devam edecekler. Mücadele ettiğimiz terör örgütünü bitirmek yerine, onu üzerimize salan üst aklı ve ağa babayı yok etmemiz ya da diz çöktürmemiz gerekiyor. Ancak güçlü ülkeler bunu başarabilir. Maddi ve manevi her konuda güçlü olmalıyız.

Bunu sağlayacak bir tek gücümüz var. Allah yolunda cihat. Bizi yönetenlerin arkasında durup; birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek.

TERÖR ÇAĞINA ayak uydurmak için hızlı hareket etmemiz gerekiyor. Yoksa bizden bildiğimiz, Müslüman bildiğimiz, adı senin benim gibi ROBOT İNSAN TERÖRİSTLERİNE bizi öldürtecekler. Bizden önceki jenerasyon yeterince öldürüldü. Bari çocuklarımızı bu KAN KRALLARININ insafına bırakmayalım.

Halkımızın KANDİLİNE kan doğrayanların KANDİLİNİ yakalım ki, bu savaşın belirleyici gücü olacak HALKIMIZ bir nebze de olsa moral bulsun. Sahaya 1-0 önde başlasın…