Ankara’da bir sergide Rusya büyükelçisi öldürülüyor. Öldüren bir polis, “Katiller!” diyerek ve “El Nusra” marşından Arapça bazı bölümler söyleyerek ateş ettiği söyleniyor. Birileri de hazır hemen olayı El Nusra diye örtbas etmeye ve Türkiye’yi köşeye sıkıştırmaya!..

CHP milletvekili, ”Adam bağırarak El Nusracı olduğunu söylemiş, koca koca adamlarsa saatlerdir onu başka örgütlere pazarlamak için çalışıyor. Nusra sevicileri!” şeklinde tweet atıyor. Eğer ki bu tweeti atan FETÖ mensubu değilse ve FETÖ’yü aklamak, FETÖ bağlantısını gizlemek için bilerek atmamışsa akıl, mantık, muhasebe yeteneği sıfır!.. Ne diyecekti katil? “Ben büyükelçiyi FETÖ adına öldürüyorum, böylece Türkiye-Rusya ilişkilerinin bozulup Türkiye’nin terör ülkesi olarak dünyada itibar kaybetmesini istiyorum.” şeklinde mi bağıracaktı? Gerçi o zaman da şu andaki pozisyonun tam tersini savunur, “Katil, algı yönetimi için FETÖ mensubu olduğunu söyledi.” şeklinde tweet atarlardı.

Katil, Aydın Söke’de FETÖ”nün dershanesine gidiyor, masraflarını FETÖ’den aranan firari iş adamı karşılıyor, FETÖ’den aranan eski Todays Zaman yazarının evinde kalıyor.

Tüm işaretler FETÖ’yü göstermesine rağmen bizdeki FETÖSEVERLER olayı farklı yönlere çekmek için canhıraş bir gayret gösteriyorlar. Rusya, bizim muhalefetten de bizdeki Kemalist-Laikçilerden de daha tarafsız ve soğukkanlı yaklaşıyor olaya!.. Olayın Türk-Rus ilişkilerini bozmak için planlandığını, böyle bir cinayetin Türkiye’ye bir şey kazandırmayacağını bizimkilerden daha iyi kavrayıp ona göre açıklamalar yapıyorlar.

Bizimkiler, “Acaba buradan hükûmete çakabilir miyiz? Putin, Recep Tayyip Erdoğan’a savaş açar mı? Cumhurbaşkanı itibar kaybına uğrar da zor durumda kalır mı, bize de buradan bir ekmek çıkar mı?” diye el ovuşturuyorlar. Ben söyleyeyim hemen size: Buradan da size ekmek çıkmaz, yine avucunuzu yalarsınız. Ülkeye yaptığınız ihanetle kalır. Ne kadar güvenilmez olduğunuzu perçinlemiş, sizden devlet adamı ve vatansever olamayacağını ispatlamış olursunuz.

Bu olayı planlayan kesinlikle Batı merkezli bir üst akıl!.. Amerika bu işin merkezinde, Almanya işin içinde AB ülkelerinin önemli bir kısmı haberdar!.. Üst akıl onlar, planın uygulayıcısı taşeron FETÖ, kullanılan maşa ise mankurtlaşmış, iradesini FETÖ”ye ipotek ettirmiş bir polis memuru!..

O katilin bu eylemi yaparken öleceğini bilmesi ise korkunç bir şey ve bunu da orada dillendiriyor. Yani bu eylem, bir intihar eylemi!.. Haşhaşilerin metodu!.. Hasan Sabbah, büyük devletlerin elçileri geldiği zaman fedailerinden birini çağırır, kendisini Alamut Kalesi’nin Burçlarından atmasını söylermiş. O da bunu çekinmeden yapar ve cennet’e(!) uçarmış. Böylece fedailerinin kendine ne kadar bağlı olduklarını gösterir ve onlara korku verirmiş. Şimdi Lanetullah da işin bu aşamasına geçti sanırım. Fedailerini böyle intihar eylemlerine yollayarak bizlerin ve devlet yöneticilerinin içine korku salmaya çalışıyor. Ama unuttuğu bir şey var:

Onun fedailerinin kendine bağlılığının binlerce katı Allah’a bağlılık var bizde!..