Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi Müslümanlar için ibadete açıldı. Sevinenlerin sevinç, üzülenlerin kin ve nefret sözleri gündemi meşgul etmeye devam ediyor…

86 yıl sonra cesur bir lider çıkıp dünyadaki ve içimizdeki İslam, Müslüman, Osmanlı ve Fatih düşmanlarına meydan okuyarak nihayet Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif’ini aslına döndürdü. Muhteşem bir halk katılımı ve tarihi mesajlarla Müslümanlar ve İslam dünyası sevince boğuldu…

O gün dostlar sevindi, düşmanlar kahroldu!

Diğer taraftan dışarda Yunanistan’dan, AB ve ABD’ye kadar ilgisiz birçok merkezden Türkiye’nin egemenlik ve bağımsızlığını hedef alan saldırgan açıklamalar geldi.

İçeriden CHP ve İYİ Parti’nin başını çektiği bir güruhun içlerindeki kin ve nefreti kusmasıysa hayli ilginçti. Bunu yaparken baş vurdukları iğrenç taktiklerse mide bulandırdı…

CHP, DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ÜZERİNDEN MÜSLÜMANLARA KİN VE NEFRET KUSUYOR

Necip Fazıl’ın “CHP bir parti değil. Türk’e dinini, dilini ve özünü kaybettirmeye memur, bir katliam müessesesidir” sözü bir kez daha doğrulandı!

Dışardan Türkiye’nin egemenlik ve bağımsızlığına dil uzatanlara tek kelimeyle tepki göstermeyen müstemleke temsilcisi muhalefet partileri, Diyanet İşleri Başkanı’na karşı bir saldırı dalgası başlattılar…

Ayasofya’nın camiye çevrilmesine karşı olduklarını gizlemeden bunun intikamını alma yolu olarak Ali Erbaş Hoca’yı seçmiş olmalarına şaşırmadık.

Muhalefet yetkililerinin “Bunun hesabını soracağız”, “bunun bir bedeli olacak” sözleriyle tehdit ettikleri Erbaş Hoca görünse de bu kararı alan Cumhurbaşkanı’nı hedef aldıklarını biliyoruz.

CUMHURİYET OLMASAYMIŞ EZAN DA AYASOFYA DA OLMAZMIŞ

Saldırılarını “Cumhuriyet olmasaymış Ayasofya da olmazmış” salaklığına bağlayanlara şunu söylemek lazım. 1071 Malazgirt, 1453 Fethi, Fatih ve Osmanlı olmasaydı; Anadolu da, İstanbul da, Ayasofya da ve en önemlisi TÜRKİYE CUMHURİYETİ de olmazdı.

“Şu kişi olmasaymış ezanlar Türkiye’de okunamazmış, camiler açık olamazmış” sığlığına bel bağlayan, beyin ve ruh ölümü gerçekleşmiş akılsızlar bu sözleriyle aslında Türk milletini aşağılıyorlar…

Türk milleti camisine, ezan ve bayrağına tarihin hiçbir döneminde el uzatılmasına izin vermemiş; uzatma cüretinde bulunanları da yerle yeksan etmiştir!

Malazgirt, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’nı Türk Milleti kazanmıştır…

Birilerinin arkasına saklanarak Müslümanlara kustukları kinden artık gına geldi. Bu kişiyi kalkan yapıp İslam’a ve Müslümanlara saldırmayı varlık sebebi gören CHP, karşısında her zaman Türk milletinin sarsılmaz iradesini bulacaktır.

CHP’nin İslam ve Müslümanlara düşmanlığını anlatmaya okyanuslar mürekkep olsa yetmez. Parti Meclisi’ne başörtülü koymakla bu kin ve düşmanlığınızı gizleyemez, geçmiş günahlarınızı affettiremezsiniz…

“Zulüm 1453’de başladı” zihniyetinin Bizans artıkları ile bunların temsilcisi ve savunucusu olan CHP’ye karşı “Orta Çağ karanlığına” son veren Fatih’in torunları “AK yoldan” yürüyerek, Lider Erdoğan’ı desteklemeye devam edecektir!  

Çünkü Türk milleti Hira Dağı, Nur Mağarası’nın çocukları; sizse Olimpos Dağı, Kandil Mağarası’nın çocuklarısınız. Türk Millet ve Müslümanların sizinle olan savaşı ve sizin onlara saldırılarının kıyamete kadar süreceğini biliyoruz.

Türk Milleti, size karşı her zaman uyanık ve eli tetikte olacaktır. Bunu da siz bilin!

Bu arada tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum…