Dinimize, diyanetimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, Kur’an Kurslarımıza, imam hatiplerimize, kutsal değerlerimize kısacası bütün İslâmi hassasiyetlerimize saldırılara tam gaz devam ediyorlar.

Biz onların kıymetlilerine bırakın saldırmayı, en ufak bir eleştiri dahi yapsak dünyayı başımıza yıkmaya yelteniyorlar.

Sosyal medyayı bir savaş cephesi, bir saldırı aracı olarak kullanıyorlar…

Susalım, pusalım, ne istiyorlarsa, ne yapıyorlarsa yapsınlar, ne diyorlarsa desinler, cevap vermememizi, karşı çıkmamamızı, tepki göstermememizi istiyor, bekliyorlar.

İlahiyatçı Cihad Kısa’nın Hz. İsa ve Hz. Meryem’e ağır hakaretlerini yeni yeni bertaraf etmiş ve Kısa’ya çok kısa ve dil ucundan da olsa özür dilettirmeyi başarmışken,

CHP’li Özgür Özel’in çocuklarımızın Kur’an eğitimine hazımsızlığına ağzının payını vermişken,

Şimdi de hakaret zincirine yeni birisi, güya sanatçı Sezen Aksu ‘eklemlendi’

Sezen Aksu’nun Hz. Adem ile Hz. Havva’ya hakaretinin ne de çok sahip çıkanı oldu.

Adem ile Havva’nın akıllı telefon kullanmadıkları, modayı takip etmedikleri, borsadan işlem yapamadıkları ve dahi Bitcoin ile AVM’lerde alış verişe çıkmadıkları için cahil olduklarına inanan ne de çok nasipsiz, nispetsiz, kendini bilmez varmış.

Bu sözde sanatçının avukatlığına soyunanların arasında onun gibi sanatçılar, gazeteciler ve elbette iki oy alabilmek için fırıldak gibi dönen siyasetçiler de var.

Evet, iki oy fazla alabilmek için…

“Türkiye ancak fikir ve ifade özgürlüğü zemininde yükselebilir…” diyerek ‘Sezen Aksu’nun hedef alınmasını’ kabul edemeyen Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan şimdi partisinin Anadolu teşkilatlarından gelmekte olan istifaları durdurmakla uğraşıyor.

Ne diyorlardı böyle durumlar için, “Allah’ın sopası yok…”

İki oy fazla alabilmek için düştüğü duruma bakın Ali’nin…

Biraz da Sezen Aksu’nun dediği gibi, “Kurşunu kahpeye atacağına

Kendine çevirdin aman be Ali...”

Merak ediyorum, Ali Babacan, Ekrem İmamoğlu, Muharrem İnce gibi açıktan Sezen Aksu savunuculuğuna soyunan siyasetçilerin arasına yenileri de eklenecek mi?

Mesela Yeni Asyacıların öğrenci evinde meydana gelen intihar vakasında, Yeni Asyacıların iktidar muhalifliği ve Yeni Asya Gazetesi’nin hükümete karşı yayın çizgisi dolayısıyla hakkıyla ve layıkıyla dinimize ve değerlerimize hakaret edemeyen Kemal Kılıçdaroğlu,

Mesela, Hz. İsa’ya ve Hz. Meryem’e ağır hakaretlerde bulunan ilahiyatçı Cihad Kısa’ya bir bayan olarak iki kelam etmesini boş yere beklediğimiz İYİ Parti lideri Akşener,

Mesela, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in, 4-6 yaş grubuna yönelik din eğitimini 'orta çağ zihniyeti' olarak tanımlamasını suya sabuna dokunmadan, isim vermeden eleştiren Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu’nun ne tepki vereceğini çok merak ediyorum.

Kimden yana tavır alacaklar…

Kimden yana olacaklar…

Bizden mi, onlardan…

Onlardan yana açıklama yaparak Hz. Adem ile Hz. Havva’ya cahil diyeceklerse eğer, demedi demeyin; Allah’ın sopası yok…

Dikkat etsinler partilerinin Anadolu teşkilatlarından gelecek istifalarla sarsılabilirler.

Sonra “Neden oylarımız artmıyor yav bizim, neden oy artıramıyoruz” diye dövünüp duruyorlar.